Alertă pentru toți posesorii de Dacia Logan și Sandero. Sunt chemate de urgență la service

Alertă pentru toți posesorii de Dacia Logan și Sandero. Sunt chemate de urgență la service
De ce unele modele Dacia Logan și Sandero au fost duse la Service

Modelele de Dacia Logan și Sandero sunt extrem de populare printre șoferi, dar, în timp ce mulți se bucură de achiziția lor de durată, mai mulți posesori de mașini în acest gen au fost chemați de urgență la service în urma sesizării unor probleme foarte mari.

Vești proaste pentru posesorii de Dacia Logan și Sandero. Ce s-a întâmplat cu unele modele

Unele modele de Dacia Logan III și Sandero III au fost duse la service pentru a fi analizate de specialiști după ce s-a sesizat o defecțiune a sistemului de închidere a capotei motorului. Producătorul s-a ocupat imediat și a transmis un apel de urgență pentru ca problema să fie remediată în cel mai scurt timp posibil.

Sistemul European de Alertă Rapidă pentru Produse Periculoase, denumit și RAPEX, a fost folosit de autoritățile portugheze pentru a notifica toți posesorii de modele Dacia Logan III și Sandero III că mașinile pot să aibă o defecțiune la sistemul de blocare a capotei motorului.

În notificarea trimisă se explică faptul că respectivele capote se pot deschide chiar în timp ce persoanele se află la volan, iar incidentul ar putea să aibă urmări grave. Spre exemplu, riscul unui accident va crește în momentul în care s-ar întâmpla așa ceva. Producătorul s-a ocupat imediat de defecțiunea mașinilor, așa că mai multe autoturisme au fost duse la uzina din Mioveni.

Șoferii din toată Europa, în alertă. Mașinile au fost duse imediat în service

Modelele Dacia au fost trimise în service pentru a se remedia problema. Mare atenție! Cele ce pot să aibă această defecțiune sunt modelele Dacia III produse între 5 noiembrie 2020 și 24 decembrie 2020 și modelele Sandero III făcute între 2 septembrie 2020 și 13 ianuarie 2021. De asemenea, aceeași problemă o pot avea și modelele Sandero produse în uzina din Tanger, aflată în Maroc, între 8 octombrie 2020 și 15 ianuarie 2021.

Toți distribuitorii Dacia din Uniunea Europeană și-au atenționat clienții cu privire la aceste probleme pentru a evita unele accidente foarte grave. Posesorii de Dacia Logan III și Sandero III au fost chemați la service pentru ca mașinile să fie verificate în momentul în care s-a aflat că unele modele au o defecțiune la capote.

Mai multe accidente se pot produce dacă autoturismele nu sunt verificate, mai ales pentru că foarte mulți șoferi preferă aceste modele extrem de populare. Foarte multe persoane au decis să își achiziționeze Dacia III sau Sandero III, așa că ar trebui să știe ce se poate întâmpla dacă ele nu sunt verificate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI