Dacia Duster, mai rară decât un Ferrari sau Aston Martin. Ce are special modelul negru ca o panteră

Dacia Duster, mai rară decât un Ferrari sau Aston Martin. Ce are special modelul negru ca o panteră
Dacia Duster, mai rară decât un Ferrari sau Aston Martin

Dacia noua ediție specială Duster Black Collector, mai rară decât un Ferrari sau Aston Martin. Ce are special modelul?

Dacia Duster, mai rară decât un Ferrari sau Aston Martin

Dacia are pe roate lansarea unei noi ediții speciale a modelului Duster. ”Pantera neagră” va fi produsă în numai 500 de exemplare, precum Bugatti Chiron. Modelul va fi comercializat alături de indicativul Black Collector. Ediția din acest an a cunoscutului Big Dacia Picnic din Franța, organizată recent, a marcat debutul unei noi ediții speciale a modelului Duster.

Dacia Duster Black Collector, mașina constructorului de la Mioveni, va fi vândută într-un număr limitat de 500 de exemplare. La baza acestei versiuni se află nivelul de echipare Prestige, așa că lista cu dotări standard este lungă și cuprinde inclusiv cameră multi-view.

Dacia Duster care este mai rară decât un Ferrari sau Aston Martin. Ce are special modelul negru ca o panteră
Dacia Duster Black Collector, mașina constructorului de la Mioveni

”La pachet”, adică fără costuri suplimentare, vin și cardul acces/demaraj cu funcția ”mâini libere”, plus sistemul de infotaiment compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.  Noua Dacia Duster este finisată la exterior într-o nuanță metalizată de negru, iar interiorul ei are o instalație audio de la Focal.

Despre motorizare

Singura opțiune la nivel de motorizare constă într-un benzinar turbo cu capacitatea cilindrică de 1.3 litri, ce livrează în jurul a 130 CP. Ediția spectaculoasă va fi disponibilă pe piața auto din Franța, numai online, pe parcursul lunii septembrie, conform anunțului oficial transmis de constructorii de la Mioveni.