”Dacă le vezi pe Simona Halep și pe Emma Răducanu pe stradă, nimeni nu le-ar recunoaște.” Cine aruncă ‘bomba’

”Dacă le vezi pe Simona Halep și pe Emma Răducanu pe stradă, nimeni nu le-ar recunoaște.” Cine aruncă 'bomba'
Ce persoană cunoscută în lumea tenisului a făcut mărturisiri halucinante despre Simona Halep și Emma Răducanu

O dezvăluire controversată a fost făcută despre Simona Halep și Emma Răducanu, după ce ele au fost prezente la turneul de la Linz. O persoană importantă în lumea tenisului a făcut mărturisiri despre sportive, explicând că lumea nu le-ar recunoaște pe stradă dacă le-ar vedea.

Mărturisire controversată. Ce s-a spus despre Simona Halep și Emma Răducanu

Emma Răducanu a fost eliminată destul de repede din competiția de la Linz, iar Simona Halep s-a văzut nevoită să se retragă înainte de confruntarea din semifinale cu Jaqueline Cristian. Acum, o fostă tenismenă austriacă, Barbara Schett, a vorbit despre cele două sportive.

Mai exact, Barbara Schett a mărturisit lumea tenisului a suferit schimbări de-a lungul timpului, așa că este destul de greu ca sportivele din WTA să fie promovate cât se poate de bine într-o lume în care social media câștigă mult teren și oamenii ajung la succes pe internet.

„Nu este vina lor”

Fosta tenismenă a susținut că persoanele care nu au făcut nimic au parte de multă faimă, astfel că mulți uită de sportivii care ajung la o performanță uluitoare. Barbara Schett a explicat că Emma Răducanu și Simona Halep nu ar fi recunoscute pe străzile de la Linz.

„Este foarte important pentru tenis să aibă nume importante, personalități puternice. ATP are o mulțime în aceste zile, dar în WTA este mai complicat.

Când jucam, oamenii știau numele starurilor. Știau de Steffi Graf, de Serena, de Mary Pierce, Jennifer Capriati… Acum nu este cazul în Linz.

Dacă le vezi pe Simona Halep și pe Emma Răducanu mergând pe stradă, nimeni nu le-ar recunoaște. Nu este vina lor, trăim într-o eră în care social media ridică oamenii care nu au făcut absolut nimic.

Trebuie să înțelegi această realitate și faptul că este mult mai dificil să vinzi circuitul WTA”, a transmis Barbara Schett, potrivit WeLoveTennis.

De ce nu a jucat Simona Halep în semifinala de la Linz

Mulți au suferit în momentul în care tenismena a anunțat că nu mai poate să joace în semifinala de la Linz cu Jaqueline Cristian. Simona Halep a explicat că a suferit o accidentare la genunchi în timpul partidei din sferturi contra italiencei Jasmine Paolini, așa că nu vrea să înrăutățească situația.

„Din păcate, nu pot juca în semifinală după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri (n.r. – cu Jasmine Paolini). Aş face orice ca să pot juca, dar este inflamat şi dureros şi să joc ar înrăutăţi situaţia.

Vreau să le mulțumesc mult organizatorilor turneului și fanilor de aici.”, anunța Simona Halep , pe contul personal de Twitter.