Cuza de la Noaptea Târziu rupe tăcerea despre Lidia Buble și relația dintre ei EXCLUSIV

Cuza de la Noaptea Târziu rupe tăcerea despre Lidia Buble și relația dintre ei EXCLUSIV
Cuza de la Noaptea Târziu rupe tăcerea despre Lidia Buble

Finalist la show-ul tv de la Antena 1, Asia Expres, în urma căruia s-a ales cu notorietate și cu un val de simpatie, Cuza de la Noaptea Târziu s-a trezit cerut de bărbat de nimeni alta decât Lidia Buble, șiea participată la acea emisiune. Artistul a declarat pentru Playtech că totul a fost o glumă, preluată aiurea și că nici vorbă despre un potențial cuplu.

Cuza de la Noaptea Târziu rupe tăcerea despre Lidia Buble și relația dintre ei

Cuza de la Noaptea Târziu neagă cu vehemență faptul că are în plan o relație cu Lidia Buble, și spune că totul a pornit de la faptul că aceasta a făcut o glumă, ei doi fiind foarte buni amici.

„Totul a fost o glumă, preluată aiurea, nici vorba de așa ceva, să fim un potential cuplu. Nici nu mă interesează, nici nu mă afectează. Toată gluma a plecat de la faptul că suntem buni amici”.

Glumă făcută la o petrecere

Concurenții de la Asia Express s-au reîntâlnit la o petrecere, în cursul serii de luni, ocazie cu care Lidia Buble a spus de față cu toți că îl vrea de soț pe componentul de la Noaptea Târziu.

”Bă, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje: Cuza vrea copii, Cuza știe să gătească, își dă tot interesul. Fii atent că pe tine mă bazez! M-am îmbrăcat să mă ceară de nevastă. Aștept să mă ceară”, a spus, glumind, Lidia Buble.

Cuza știe să gătească, dar o face destul de rar

În ceea ce privește afirmația Lidiei, potrivit căreia artistul ar fi bun de bărbat, întrucât știe să gătească, acesta a precizat că foarte rar petrece timp în bucătărie. Nu va găti nici măcar de sărbători, întrucât intenționează să plece la familia lui.

„Nu sunt bun de bărbat. Da, stiu sa gatesc, dar nu o fac în general, nu stau în bucătărie. De sărbători nu va fi cazul cred, ca eu să gătesc, plec la familie, mama e șeful în bucătărie.”, a declarat acesta pentru Playtech.ro.

Visul cel mare a artistului

Altfel, de fiecare dată când are ocazia, Cuza nu ascunde faptul că visul său cel mare este să facă televiziune.

„Visul meu e să fac televiziune, asta e dorința mea. Nu mă consider vedetă, nu am acest statut și nici atitudine pentru așa ceva, ci sunt doar o persoană care din întâmplare e expusă public, care datorită muncii ei și a propunerii producătorilor a ajuns la acest show”, a completat acesta.

Lidia și Cuza s-au înțeles de minune la Asia Express

Echipa formată din Cuza și Emi, colegul său de la Noaptea Târziu s-a înțeles de minune cu surorile Lidia și Estera Buble, pe tot parcursul competiției Asia Express. Lidia a recunoscut chiar, la un moment dat, că ar prefera ca cei doi să fie câștigători în fața soțiilor Mihai și Elwira Petre, cei care au intrat în posesia marelui premiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI