Cutremur important în România, în urmă cu scurt timp! Unde a avut loc și ce urmări au fost

Cutremur important în România, în urmă cu scurt timp! Unde a avut loc și ce urmări au fost
Cutremur important în România, în urmă cu scurt timp

România s-a zguduit puternic în noaptea de sâmbătă spre duminică!  Un seism însemnat, cu o magnitudine de 4.1 pe scare Richter s-a produs în jurul orei 2, în zona Vrancea, transmit specialiștii de la Institutul de Fizica Pământului. Cutremurul s-a resimțit și în București.

Cutremur în România, în noaptea de 8 septembrie

Un nou seism s-a produs în România, în dimineața zilei de 8 septembrie. Cutremurul a fost semnalat de specialiștii de la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) și a fost înregistrat în jurul orei 2.

Pe site-ul instituției au apărut primele informații oficiale.

„In ziua de 08/09/2019 la ora 02:22:01(ora Romaniei) s-a produs in Zona seismica Vrancea, judetul Buzau un cutremur cu magnitudinea 4.1 pe scara Richter, la adancimea de 136km.

Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de II grad(e) Mercalli. Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu(13km), Vălenii de Munte(28km), Întorsura Buzăului(31km), Slănic(32km), Urlați(42km)”, se arată în informarea postată pe site-ul infp.ro.

La începutul lunii septembrie, s-a înregistrat cel mai puternic cutremur, din 2019, din România. Ce magnitudine a avut
La începutul lunii septembrie, s-a înregistrat cel mai puternic cutremur, din 2019, din România

Cel mai mare puternic, din anul 2019, din România

La începutul lunii septembrie, România s-a cutremurat puternic. Pe 3 septembrie, a avut loc cel mai puternic seism, din România, înregistrat anul acesta.

Cutremurile care s-a produs în Vrancea, a fost resimțit și în București, iar imediat după ISU a început verificările în Centrul Vechi al Capitalei pentru a se asigura că nu au fost probleme.

Datele seismului au fost trecute pe site-ul Institului pentru Fizica Pământului.

„In ziua de 03/09/2019 la ora 14:52:53(ora Romaniei) s-a produs in Zona seismica Vrancea, judetul Buzau un cutremur cu magnitudinea 4.5 pe scara Richter, la adancimea de 116km.
Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de III grad(e) Mercalli.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu(5km), Întorsura Buzăului(35km), Covasna(40km), Vălenii de Munte(40km), Slănic(45km)”, se arată în informațiile apărute pe site-ul infp.ro.

Toamna a început cu o mulțime de seisme pentru România! În prima parte a lunii septembrie, s-au înregistrat șapte cutremure care au avut magnitudinea de peste 2 pe scara Richter.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI