15 iul. 2021 | 09:44

Curs BNR pentru 15 iulie 2021. Ce valori au cotațiile

Curs Valutar
Curs BNR pentru 15 iulie 2021. Ce valori au cotațiile
Curs valutar pentru joi, 15 iulie 2021

Specialiștii de la Banca Națională a României au emis un nou curs. Aceștia au indicat valorile de azi ale monedelor de circulație internațională precum: euro, dolar și liră sterlină. Care a fost evoluția Indicelui ROBOR?

Curs BNR pentru joi, 15 iulie 2021

Specialiștii de la Banca Națională a României au emis un nou curs pentru cotațiile de azi, 15 iulie. Noile valori și cotații urmează să-și facă apariția pe site-ul oficial al BNR și aici în jurul orelor 13:10.

Până atunci, ai mai jos evoluția monedelor de circulație internaționale precum: euro, dolar și liră sterlină, dar și evoluția Indicelui ROBOR. Cei de la BNR au mai arătat că Indicele ROBOR nu a avut parte de modificări în calculele de la 3 luni, 6 luni sau 12 luni. Acestea au rămas la: 1.5%, 1.65%, 1.76%

Curs BNR pentru: Euro

1 Euro – 4.9277 Lei (variația negativă -0.0006 Lei)

Un euro a avut în cursul anterior valoarea de 4.9283 Lei, alături de variația pozitivă de +0.0005 Lei, conform specialiștilor de la Banca Națională a României.

Curs BNR pentru: Dolar

1 Dolar – 4.1607 Lei (variața negativă -0.0185 Lei)

Un dolar a avut în cursul anterior valoarea totală de 4.1792 Lei, alături de variația pozitivă de +0.0167 Lei, conform specialiștilor de la Banca Națională a României.

Curs BNR pentru: Liră sterlină

1 Liră sterlină – 5.7553 Lei (variația negativă 0.0321 Lei)

O liră sterlină a avut în trecut valoarea totală de 5.7874 de Lei, alături de variația pozitivă de +0.0205, au mai arătat specialiștii de la Banca Națională a României.

Măsuri BNR

Reprezentanții au indicat o serie de măsuri pentru clienții BNR speciale în contextul pandemic pentru o mai bună funcționare a lucrurilor. Acestea au în vizor și flexibiltatea cadrului de reglementare sau rezoluția bancară ori termene de colectare a contribuțiilor anuale la diverse fonduri.

-măsuri privind flexibilizarea cadrului de reglementare pentru ca instituțiile de credit și IFN-urile să poată ajuta persoanele și companiile cu credite: împrumutătorii vor putea să amâne la plată creditele oricărei persoane fizice și juridice afectate de epidemia COVID‑19, fără aplicarea condițiilor ce vizează gradul de îndatorare, limitarea creditului în funcție de valoarea garanției și durata maximă a creditului de consum.

-măsuri privind rezoluția bancară: amânarea cu 3 luni, cu posibilitate de prelungire până la 6 luni, a termenului de colectare a contribuțiilor anuale la fondul de rezoluție bancară pentru anul 2020; amânarea termenelor de raportare a unor informații aferente planificării rezoluției.
măsuri operaționale: asigurarea unei bune funcționări a sistemelor de plăți și de decontare în monedă națională, în vederea desfășurării, în condiții normale, a tranzacțiilor comerciale și financiare; BNR va asigura bancilor fluxuri neîntrerupte de numerar pentru toate operațiunile, inclusiv cele de lichidități pentru bancomate.

Parteneri
Ce monedă trebuie să ai în buzunar, în noaptea de Revelion. Îți va aduce noroc
Redactia.ro
Testul IQ pentru genii și cei cu privire de vultur. Doar 1% dintre oameni găsesc pisica în 5 secunde!
Click.ro
Ce este Sindromul Kessler, dezastrul spațial care ar putea fi imposibil de oprit. Ar avea efecte catastrofale pentru viața pe Pământ
Digi24
Imagini cu Mihaela Prigoană! Văduva afaceristului este cu mult mai tânără decât el FOTO
Vocea.biz
Blestemul piesei 'Ești iubibilă', a trupei Taxi. Cuplurile de vedete din videoclip s-au despărțit unul după altul!
Unica.ro
Cea mai așteptată lansare pe Netflix. Fanii sunt în al 9-lea cer
EVZ.ro
Unde trebuie depozitate bananele ca să reziste un timp îndelungat. Sfaturile simple de pus în practică
Spynews
ITP 2025. Obligatoriu pentru românii care au mașini mai vechi de 12 ani
Capital.ro
Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva și-au transformat total vila de 1 milion de euro: living primitor, pian, curte spațioasă, piscină și asta nu e tot. Detaliul fabulos care se vede în imagini
Avantaje
TRADIȚII și OBICEIURI de SF. VASILE! CE este INTERZIS ASTĂZI să ÎȚI MEARGĂ BINE
Mediaflux
Țara din Europa ce construiește un zid la granița cu statul vecin. Nimeni nu va avea voie să treacă
Spynews.ro
Două alimente consumate zilnic de români s-au dovedit a fi cancerigene
Realitatea.net
Cine a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 14. A plecat acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul la Retroscena
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro