Curs BNR pentru 14 iulie 2021. Cât este Euro azi

Curs BNR pentru 14 iulie 2021. Cât este Euro azi
Curs BNR pentru 14 iulie 2021. Care sunt cotațiile de azi?

Specialiștii de la Banca Națională a României au emis un nou curs. Care sunt cotațiile de azi, 14 iulie? Iată valorile totale actualizate ale monedelor de circulație internațională precum: euro, dolar sau liră sterlină! Ai mai jos și evoluția acestora sau modificările din dreptul Indicelui ROBOR.

Curs BNR pentru 14 iulie 2021

Specialiștii de la BNR au emis un nou curs valutar pentru data de miercuri, 14 iulie. Noile cotații ale monedelor de circulație internațională precum: dolar, euro sau liră sterlină urmează să fie actualizate în jurul orelor 13:10.

Până atunci, ai valorile din cursul anterior și modificările din dreptul Indicelui ROBOR. Nu a existat nicio schimbare în direcția niciunul calcul. Acesta a rămas la 1.5% la calculul la 3 luni, a indicat 1.65% și 1.76% la calculele de la 6 și 12 luni.

Curs BNR pentru: Euro

1 Euro – 4.9283 Lei

Un euro a avut în cursul anterior valoarea totală de 4.9278 Lei, alături de variația pozitivă de +0.0003 Lei, conform informațiilor indicat de Banca Națională a României.

Curs BNR pentru: Dolar

1 Dolar – 4.1792 Lei

Un dolar a avut în cursul prezentat anterior valoarea totală de 4.1625 Lei, alături de variația pozitivă de +0.0059 Lei, conform detaliilor indicate de specialiștii de la Banca Națională a României.

Curs BNR pentru: Liră sterlină

1 Liră sterlină – 5.7874

O liră sterlină a avut în cursul anterior valoarea totală de 5.7669 de Lei, alături de variația pozitivă de +0.0064 de Lei, conform Băncii Naționale a României.

  • Măsuri COVID-19 impuse de BNR în contextul pandemic

Reprezentanții Băncii Naționale a României au pus românilor la dispoziție un set de reguli și măsuri luate după instaurarea pandemiei de coronavirus. Ai mai jos indicațiile specialiștilor pentru toți cetățenii pentru o mai bună funcționare a lucrurilor.

-măsuri privind flexibilizarea cadrului de reglementare pentru ca instituțiile de credit și IFN-urile să poată ajuta persoanele și companiile cu credite: împrumutătorii vor putea să amâne la plată creditele oricărei persoane fizice și juridice afectate de epidemia COVID‑19, fără aplicarea condițiilor ce vizează gradul de îndatorare, limitarea creditului în funcție de valoarea garanției și durata maximă a creditului de consum.

-măsuri privind rezoluția bancară: amânarea cu 3 luni, cu posibilitate de prelungire până la 6 luni, a termenului de colectare a contribuțiilor anuale la fondul de rezoluție bancară pentru anul 2020; amânarea termenelor de raportare a unor informații aferente planificării rezoluției.
măsuri operaționale: asigurarea unei bune funcționări a sistemelor de plăți și de decontare în monedă națională, în vederea desfășurării, în condiții normale, a tranzacțiilor comerciale și financiare; BNR va asigura bancilor fluxuri neîntrerupte de numerar pentru toate operațiunile, inclusiv cele de lichidități pentru bancomate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI