Cuplul de la Puterea Dragostei se căsătorește?! Vestea surpriză: ‘Există și inelul’

Cuplul de la Puterea Dragostei se căsătorește?! Vestea surpriză: ‘Există și inelul’
Cuplul de la Puterea Dragostei se căsătorește?!

Andrei și Aya de la Puterea dragostei au părăsit împreună emisiunea Puterea Dragostei. Cei doi au decis să își continue povestea de iubire în afara competiției, iar cei doi au planuri mari de viitor.

Cuplul de la Puterea Dragostei se căsătorește?!

De altfel, Andrei și Aya aveau șanse mari la premiul cel mare, ei fiind unul dintre cele mai iubite cupluri din competiție. În plus, în mediul online, au existat mai multe zvonuri cu că bărbatul ar fi cerut-o în căsătorie pe iubita lui, iar Andrei a lăsat să se înțeleagă că are deja inelul pregătit, dar că așteaptă momentul oportun, notează Wowbiz.ro.

„N-am cerut-o. Să spunem că există și inelul, dar aștept momentul oportun. Aș vrea să fie într-un loc frumos, într-un loc de neuitat.

Nu îmi pasă de gura lumii, dar nici nu aș vrea să le dau subiecte. Ne-au acuzat mulți că n-am avea sentimente unul pentru celălalt. Noi am avut o relație de bunul simț în casă. Ne arătăm sentimentele în public cu măsură, așa am fost crescut. Noi am fost naturali și am păstrat o limită de decență”, a spus fostul concurent de la Puterea dragostei.

Întrebat și dacă are în plan să locuiască împreună cu iubita lui, Andrei nu a dorit să dezvăluie planurile lor de viitor. El a admis totuși că au existat mai multe discuții cu Aya legat de acest pas important din viața lor, dar mai așteaptă să vadă cum se vor desfășura lucrurile între ei.

„Nu locuim împreună, dar petrecem foarte mult timp împreună. Ea a stat în Germania în ultima perioadă, dar acum s-a mutat în București, a stat cu Mariana. Am zis să o luăm ușor și dacă totul merge bine și cu cererea, probabil vom face și acest pas”, a mai spus Andrei Luca, acum fost concurent la Puterea Dragostei, în platoul WOWbiz.ro.

Cine este Andrei Luca, fost concurent de la Puterea Dragostei

Andrei Luca este din București și a studiat la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir. Acum, tânărul are și un business  în Capitală. Luca Andrei, fost concurent de la „Puterea Dragostei” administrează un salon de frizerie.

De asemenea, Andrei este pasionat de mașinile de lux, acesta conducând un bolid. Pe lângă pasiunea pentru mașini, lui Luca îi plac sportul și tatuajele. Acesta are mai multe tatuaje pe brațe și merge frecvent la sala de fitness. Andrei Luca are vârsta de 25 de ani și a cochetat și cu boxul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI