28 sept. 2021 | 12:27

Cuplul de la Mireasa care a luat o decizie surpriză. Ce i-au spus cei doi lui Dan Capatos

Monden
Cuplul de la Mireasa care a luat o decizie surpriză. Ce i-au spus cei doi lui Dan Capatos
Ce a hotărât un cuplu de la Mireasa. Dan Capatos a fost uimit

Dan Capatos a fost uimit în momentul în care un cunoscut cuplu de la emisiunea Mireasa a venit în platoul show-ului său pentru a face o dezvăluire surprinzătoare. Cei doi îndrăgostiți au luat o decizie care o să îi surprindă pe cei mai mulți telespectatori.

Dezvăluire spectaculoasă. Ce a transmis un cuplu de la Mireasa

Izabela și Blaze de la Mireasa sunt pregătiți să se căsătorească! Cei doi concurenți de la Mireasa nu mai vor să aștepte și își doresc să ajungă cât mai repede în fața ofițerului stării civile pentru a deveni, oficial, un cuplu căsătorit, așa că evenimentul emoționant deja a fost programat.

Cei doi au participat în emisiunea moderată de Dan Capatos, Xtra Night Show, unde au explicat că evenimentul o să aibă loc în luna octombrie. Blaze a reușit să obțină adeverința de celibat, așa că ei nu mai pot amâna cununia religioasă, ținând cont că acest act se obține foarte greu.

De asemenea, Blaze a mărturisit că nu știe dacă o să vină multe rude din partea lui, mai ales pentru că distanța este foarte mare, iar coronavirusul a schimbat multe reguli pentru călătorii. În același timp, cei doi speră să organizeze cununia religioasă la anul, iar acolo să participe mai multe persoane.

Nuntă la Mireasa. Izabela și Blade se căsătoresc

Concurentul de la Mireasa speră ca părinții săi să vină din Nigeria pentru a lua parte la una dintre cele mai importante zile din viața lui. Blaze și Izabela sunt extrem de îndrăgostiți, așa că abia așteaptă să ducă relația la o altă etapă și să se căsătorească.

De asemenea, Izabela și Blaze se vor cununa în biserică în momentul în care restricțiile se vor mai relaxa pentru a putea să aibă parte de mai mulți invitați. Astfel, familia concurentului din emisiunea matrimonială ar putea să viziteze și să admire România.

Ce au spus concurenții de la Mireasa despre evenimentul emoționant

Chiar dacă concurentul de la Mireasa este de altă religie, partenera lui a dezvăluit că nu este necesar ca el să adopte religia ei, așa cum se întâmpla în trecut. Cei doi se pot căsători în biserică, așa că abia așteaptă să aibă loc acest eveniment important din viața unui cuplu.

„Blaze: Din cauza distanței și a coronavirusului. Cred că o să vină mama și tata când o să o facem.

Izabela: Cununia civilă o avem în octombrie. El are o situație cu actul lui de celibat. (…) Anul viitor am vrea (n.r. cununia religioasă).”, i-au spus cei doi lui Dan Capatos.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro