Cine a câștigat marele premiu de la Mireasa, sezonul 3. Cei doi s-au îmbogățit

Cine a câștigat marele premiu de la Mireasa, sezonul 3. Cei doi s-au îmbogățit
Cine a câștigat sezonul 3 din mireasa?

Sezonul 3 din emisiunea ‘Mireasa’ s-a terminat! Cine sunt cei doi îndrăgostiți care au ajuns la altar? Amorezii care s-au întâlnit în cadrul show-ului de iubire s-au îmbogățit. Iată mai multe detalii despre miri! Îndrăgostiții au decis deja ce vor face cu marele premiu.

Cine a câștigat premiul de la ‘Mireasa’? Iată mirii sezonului 3

Sezonul 3 din show-ul ‘Mireasa’ s-a terminat, iar alți doi îndrăgostiți și-au găsit iubirea în fața telespectatorilor. Maria și Liviu sunt marii câștigători ai emisiunii din sezonul acesta. Cei doi au avut multe cumpene și certuri uriașe în show, dar au găsit răbdarea necesară pentru a înțelege ce era de fapt mai important și au lăsat orgoliile deoparte.

Dragostea a învins și iată că ei și-au unit destinele în fața tuturor. De asemenea, mirii au plecat acasă cu marele premiu în valoare de 40.000 de euro pentru a-și începe viața împreună cu dreptul.

Părinții fetei nu au fost de acord inițial cu relația acesteia cu Liviu, dar îndrăgostiții nu s-au lăsat și au demonstrat tuturor că sunt potriviți unul pentru celălalt: ‘Nu ne vine să credem, suntem fericiți’, a declarat Liviu.

Tinerii au decis să investească în primul pas în relație, așa că vor să achiziționeze în curând un apartament în care să locuiască împreună la București, acolo unde se vor muta în viitorul foarte apropiat:

‘Cred că ideea de câștigători, pe lângă bani, că am învins totul, contează mult. Cu banii, o să-i punem acolo, să ne luăm un apartament în București, să nu mai fie discuția Giurgiu-Maramureș’, a dezvăluit Maria. În finală și-au mai depus jurămintele Izabela și Blaze și fanii de acasă speră ca ei să ajungă la altar chiar dacă nu au câștigat ei ediția.

Clasament

Pe ultimul loc au fost Ana și Bogdan.
Pe locul 3 cu 16,39% sunt Izabela și Blaze.
Pe locul 2 cu 31,64% Andreea și Marian.
Pe locul 1 sunt Maria și Liviu.

‘Sinceră să fiu, a trecut extrem de repede toată perioada asta. Cu doi copii mici, nu prea mai ai timp să meditezi la altele… Cel mai greu mi s-a părut în lunile de carantină, toata starea aia de incertitudine, izolarea, faptul că nu ne-am mai văzut cu alți oameni.

Şi copiii au fost extrem de afectați. Vlad, mezinul, nici măcar nu l-a mai recunoscut pe tatăl meu, după ce nu l-a văzut trei luni. Nu cred că voi putea, vreodată, să uit ce am trăit în prima jumătate a lui 2020’
Simona Gherghe (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI