Cuplul anului în showbiz-ul mondial?! Cu cine s-ar iubi Jennifer Aniston, după 20 de ani de la finalul Friends

Cuplul anului în showbiz-ul mondial?! Cu cine s-ar iubi Jennifer Aniston, după 20 de ani de la finalul Friends
Cuplul anului n showbiz-ul mondial Cu cine s-ar iubi Jennifer Aniston

Veste bombă la Hollywood! După 20 de ani de la finalul serialului „Friends”, minunea s-ar fi produs! Cu cine se iubește frumoasa Jennifer Aniston. Fanii serialului de succes își pierduseră speranța că îi vor vedea împreună vreodată.

Jennifer Aniston iubește din nou?

Potrivit unor surse citate de presa internațională, Jennifer Aniston iubește din nou. Surpriza este dată de identitatea partenerului său. Bărbatul este un actor celebru, cu care Jennifer se cunoaște de peste 20 de ani. Au jucat împreună în serialul american de succes „Friends”.

În urmă cu două decenii, cei doi erau iubiți pe micile ecrane. Rolurile li s-au potrivit foarte bine, așa că fanii și-ar fi dorit să-i vadă împreună și în viața reală. Iată că minunea s-ar fi produs. În prezent, ar avea o relație amoroasă.

Jennifer Aniston și David Schwimmer ar fi cel mai recent cuplu bombă de la Hollywood. Actrița, în vârstă de 52 de ani, și colegul său de breaslă, ajuns la 54 de ani, ar fi împreună. Unele voci spun că se înțeleg foarte bine ca iubiți și că trăiesc clipa, fără să se gândească la viitor.

Speculații cu privire la o eventuală relație între cei doi s-au făcut din timpul Reuniunii Friends. Cei doi actori au recunoscut că a fost mereu o atracție între ei, dar că niciodată nu au format un cuplu.

Eram două nave care treceau una pe lângă cealaltă, pentru că mereu unul dintre noi era într-o altă relație. Deci nu am depășit niciodată acea limită. Am respectat asta”, a mărturisit actorul David Schwimmer, care l-a interpretat ani buni pe Ross Geller în serial.

„În primul sezon am fost îndrăgostit de Jen”, a recunoscut bărbatul, iar Jennifer a completat: „Sentimentul a fost reciproc”.

„Am canalizat toată adorația și iubirea pentru celălalt în Rachel și Ross”, sunt explicațiile lui Aniston. „Îmi aduc aminte că i-am spus lui David: ‘O să fie așa nasol dacă prima dată când ne sărutăm o să fie la televizor'”, a mai spus actrița.

Întâlnire în secret

În cursul zilei de 27 mai 2021, echipa de producție a serialului „Friends” și actorii principali s-au reunit. Evenimentul a fost prilej pentru a depăna amintiri frumoase despre serialul care încă are un succes deosebit.

Jennifer și David s-au apropiat și mai mult la cea de-a 25-a aniversare a serialului Friends.

„După reuniune, a devenit clar că rememorarea trecutului a stârnit sentimente pentru amândoi și că acea chimie care ar fi trebuit să nu mai existe era încă acolo. Au început să își scrie, iar luna trecută, David a zburat de la New York să o vadă pe Jen în LA.”, potrivit spuselor unei surse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI