Ce studii are, de fapt, Alexandru Cumpănașu. Chiar el s-a dat de gol

Ce studii are, de fapt, Alexandru Cumpănașu

„Ce diplome aveți, domnule Cumpănașu?”, a scris chiar acesta pe Facebook, cu mențiunea că nu iartă și nu uită acuzațiile care i s-au adus anul precedent, potrivit cărora ar fi devenit masterand la o universitate din Elveția fără să fi absolvit facultatea. Fostul candidat la prezidențiale și-a etalat reușitele în spațiul virtual, alături de un avertisment.

Alexandru Cumpănașu, cu studiile pe masă: „Ipocriții naibii. Jigodiilor, ați mințit”

Aspru criticat pentru dorința de a fi președintele României, mulți susținând că s-a folosit de tragedia de la Caracal în care a fost implicată nepoata sa, Alexandra Măceșanu, pentru a se face vizibil, Cumpănașu a elucidat măcar misterul studiilor sale.

Fostul candidat la prezidențiale și-a etalat o parte din diplomele obținute, reprimând acuzele care i-au fost aduse în timpul campaniei. Cu un limbaj trivial, Cumpănașu a promis că va lua la verificat în următoarea perioadă studiile liderilor țării.

 

„Pentru toate intoxicarile din 2019 pun aici o parte din diplome, specializări și distincții primite de un tânăr până la 39 ani‼️ Atunci eram înghesuit de ticăloși, șarlatani, securiști, clanuri, procurori‼️Încep acum și să vă țineți. Vor fi multe zile cu multe diplome‼️ Răzbunarea mea va fi una năprasnica pt cei care și-au dat mana de frică pt a mă lovi‼️Azi a venit rândul clopotului DIPLOME. Ce diplome aveti domnule Cumpănașu?”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Diplome

  • Diploma de BAC : Absolvire anul 2000 cu media 9,56;
  • Diploma/ATESTAT: Specializare la Colegiul Național Ioniță Assan din Caracal ca Asistent-Analist Programator (domeniul IT);
  • Diploma: Executive MBA (Master Executiv în Managementul Afacerilor) la Academia Regala pentru Științe Economice și Tehnologie din Elveția – Specializare: EMBA in LEADERSHIP;
  • Doctor Honoris Causa (Dr.h.c);
  • Academico (Academician, membru al Academiei) al AEREC: Academia Europeană pentru Relaţii Economice și Culturale cu sediul la Roma.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI