“Cumnata” Andreei Bălan, suspectă de coronavirus. Ce i-au spus medicii

“Cumnata” Andreei Bălan, suspectă de coronavirus. Ce i-au spus medicii

Cumnata Andreei Bălan, Sonia Argint, a fost suspectă de coronavirus și a trecut prin momente mai puțin confortabile. Vedeți un pic mai jos ce s-a întâmplat cu sora iubitului Andreei Bălan, Tiberiu Argint.

“Cumnata” Andreei Bălan, suspectă de COVID-19. Ce i-au spus medicii

Sonia Argint a fost suspectă de coronavirus după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19 pe data de 13 martie. Această persoană a fost printre primii români care au fost obligați să stea în autoizolare.

Astfel, prezentatoarea TV a anunțat DSP-ul și toate persoanele cu care a intrat în contact, după care a intrat în auto-izolare timp de 14 zile, sub controlul autorităților. Sonia Argint, în fiecare zi a primit vizita unui agent de poliție care avea misiunea să se asigure că Sonia Argint rămâne în interiorul locuinței sale.

Sonia Argint este sora iubitului Andreei Bălan
Sonia Argint este sora iubitului Andreei Bălan

Sorina Argint, băgată în izolare timp de 14 zile

Practic, Sonia Argint a fost nevoită să stea izolată de familie, inclusiv de fratele său, Tiberiu, noul iubit al Andreei Bălan. La începutul lunii aprilie 2020, tânărul a postat o fotografie cu ei doi și a dezvăluit că îi simte lipsa din cauza epidemiei de coronavirus.

Dragii mei, zilele trecute mă bucuram teribil la vederea copacilor înfloriţi şi abia aşteptam să dau o tură de parc în alergare. Doar că între timp am intrat în carantină la domiciliu. La filmările de luni am intrat în contact cu o persoană testată pozitiv COVID-19”, a scris Sonia Argint pe o rețea de socializare, la momentul când a aflat că va intra în izolare.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost împreună la mare

Weekendul trecut, Andreea Bălan a ales să se afișeze pe litoral alături de noul său iubit, Tiberiu Argint. În plus, proaspătul cuplu a mers în Vama Veche, unde s-a distrat alături de Andreea Antonescu și de noul bărbat din viața acesteia.

Andreea Bălan, încă de pe 24 mai, aprecia toate postările actualului său partener, Tiberiu Argint, ceea ce înseamnă, cel mai probabil, că relația lor a început imediat după relaxarea măsurilor impuse de starea de urgență, atunci când oamenii au reînceput să intre în contact unii cu alții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI