George Burcea, din nou cu zâmbetul pe buze. Cine este blonda misterioasă cu care s-a fotografiat acum

Burcea, surprins în compania unei blondine

George Burcea este din nou cu zâmtetul pe buze. Cu cine s-a pozat acesta și de ce fanii cred că e replica potrivită veștii momentului – noua relație a Andreei Bălan?

George Burcea, în compania unei blonde

Încă soțul Andreei Bălan este din ce în ce mai concentrat pe partea profesională. După ce a complicat puțin lucrurile în momentul în care a fost în vizorul poliției, acum s-a liniștit și a decis să abordeze cu calm situația. Actorul le-a arătat fanilor videclipul recent al lui Uddi în care a apărut, iar acum se pare că are planuri mari în ceea ce privește scena teatrului. Deși mulți cârcotași abia așteaptă să-l cupleze cu oricine, probabil pentru a balansa lucrurile pe plan personal dintre cei doi soți, lucrurile nu stau așa în cazul lui.

George Burcea și Denisa Nicolae
George Burcea și Denisa Nicolae

În timp ce Andreea pare că și-a găsit umărul pe care să plângă, Burcea a decis să se bucure de singurătate și de profesia pe care a um a îmbrățișat-o mai mult decât niciodată. Tatăl copiilor celebrei cântărețe a postat pe contul său de Instagram câteva poze de la o repetiție, cel mai probabil. Acesta se afla în compania Denisei Nicolae, colega sa de scenă, care este căsătorită cu Liviu Romanescu. Situația pare a fi una roz pentru bărbat, dar nu același lucru se poate spune și despre Andreea, care se teme să nu piardă custodia exclusivă a fiicelor sale, după ce s-a aflat de idila cu Tiberiu Argint.

Femeia în preajma căruia a fost surprins Burcea este Denisa Nicolae, colega sa de scenă
Femeia în preajma căruia a fost surprins Burcea este Denisa Nicolae, colega sa de scenă

„S-a străduit mult să-l ascundă”

„Andreea este extrem de nervoasă pentru că s-a aflat de Tiberiu. S-a străduit mult să-l ascundă, inclusiv la mare, de aia și-a cumpărat o șapcă… Acum se teme de ce va urma, de cum va acționa George împotriva ei. Ea vrea custodia exclusivă a fetițelor și se gândește că imaginile cu noul iubit vor fi folosite la proces împotriva ei. Ea și George s-au certat foarte rău, iar el va folosi, probabil, toate armele în proces…”
Sursa apropiată cuplului (Sursa: ciao.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI