Andreea Bălan a făcut acum anunțul public. “Iubire infinită”

Andreea Bălan a făcut acum anunțul public. “Iubire infinită”

Andreea Bălan este cu adevărat fericită atunci când își strânge fetițele în brațe. Artista a postat recent o imagine cât o mie de cuvinte: îmbrățișând-o pe Ella, în dreptul căreia a scris: ”Iubire infinită și implinire nemarginită”.

Andreea Bălan a făcut acum anunțul public

Astfel că, Andreea Bălan declară sus și tare că este o femeie împlinită. Și de ce nu ar fi: are două fetițe minunate, o carieră frumoasă în domeniul muzicii, dar și… un nou iubit, în persoana lui Tiberiu Argint.

Imaginea a strâns mii de reacții în doar câteva zeci de minute: ”Să fii mereu ffericta alături de minunățiile tale. Te ador. Vă stă bine împreună”, i-au transmis internauții.

Recent, au ieșit la iveală imagini de la mare cu Andreea Bălan și noul ei iubit. Se pare că legătura dintre noii amorezi s-a creat la ziua de naștere a Andreei, care a avut loc pe data de 23 iunie 2020.

Nu e mulțumită de faptul că s-a aflat de relația ei

Cei doi au petrecut weekendul trecut la mare, fiind surprinși sărutându-se și îmbrățișându-se. În plus, o dovadă a faptului că cei doi nu se mai ascund este și un like primit de la Tiberiu Argint pe Instagram, la o poză în care Andreea apare în costum de baie.

Cu toate acestea, se pare că Andreea Bălan nu este prea mulțumită de faptul că presa a aflat de noua ei relație, pe care a dorit-o departe de ochii curioșilor.

„Andreea este extrem de nervoasă pentru că s-a aflat de Tiberiu. S-a străduit mult să-l ascundă, inclusiv la mare, de aia și-a cumpărat o șapcă… Acum se teme de ce va urma, de cum va acționa George împotriva ei. Ea vrea custodia exclusivă a fetițelor și se gândește că imaginile cu noul iubit vor fi folosite la proces împotriva ei. Ea și George s-au certat foarte rău, iar el va folosi, probabil, toate armele în proces…”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru Ciao.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI