Cum vrea Tudor Chirilă să se îmbogățească din concertele Vama. Ce metodă ingenioasă și genială a găsit

Cum vrea Tudor Chirilă să se îmbogățească din concertele Vama. Ce metodă ingenioasă și genială a găsit
Tudor Chirilă are planuri mari! Ce pregătește împreună cu trupa Vama

Tudor Chirilă a găsit o soluție genială pentru ca trupa Vama să organizeze concerte inedite în toată țara! Fanii s-au bucurat enorm în momentul în care artistul a făcut anunțul, iar acesta se va îmbogăți după ce își va pune ideile în aplicare.

Ce pregătește Tudor Chirilă. Veste uriașă pentru români!

Tudor Chirilă a anunțat în direct la ‘Vorbește lumea’ că o să plece în turneu național alături de trupa Vama. Acesta își dorește să le aducă fanilor o experiență nouă la concerte, toate persoanele ce participă având parte de un mic festival.

Chiar dacă evenimentele o să fie diferite, Tudor Chirilă speră ca toată lumea să aprecieze faptul că trupa Vama încearcă să aducă față în față mici comunități din diferite orașe pentru dorința de socializare a oamenilor din toată țara.

„Anunț că pe 22 iulie o să lansăm ‘Cântă cu mine’ și lansez astăzi anunțul că Vama pleacă în turneu național.

Este neconvențional pentru că încercăm să construim comunități de o zi în care oamenii să nu primească doar muzică, ci diferite activități, de la haine SH, la mâncare.

Vrem să creăm un sentiment de festival, microcomunități de o zi făcute de oamenii care încă sunt în oraș și nu au plecat în vacanță sau de oamenii ce sunt în vacanță în locurile respective.”, a transmis Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă: ‘Este un moment complicat pentru muzică’

De asemenea, cântărețul a explicat faptul că artiștii se confruntă cu o perioadă foarte dificilă, așa că turneul național pregătit de trupa Vama este un proiect extrem de ambițios, oamenii fiind lipsiți de spectacole în ultima perioadă.

„Este un moment complicat pentru muzică, spectacole. După 29 iulie la Arenele Romane ne ducem direct în turneu.”, a mai zis artistul.

Cum se vor schimba evenimentele din România. Tudor Chirilă a făcut anunțul

Chiar dacă artiștii abia așteaptă să revină pe scenă, Tudor Chirilă a recunoscut că persoanele vor ca evenimentele viitoare să se desfășoare cât se poate de diferit după ce pandemia a schimbat normalitatea pe care o știa toată lumea.

„Oamenii nu mai vor doar muzică, au fost atât de privați de a sta împreună încât vor totul în același timp.

Este normal după anul acesta complicat, am încercat să facem un turneu în care oamenii să aibă mult mai multe lucruri de făcut decât să participe la concertul Vama, care oricum o să fie diferit.”, a mai spus Tudor Chirilă la PRO TV.

Urmăriți Playtech.ro și pe