Cum vrea să rămână Brigitte Sfăt însărcinată cu Florin Pastramă. O prietenă a dezvăluit tot

Cum vrea să rămână Brigitte Sfăt însărcinată cu Florin Pastramă. O prietenă a dezvăluit tot
Cum vrea să rămână însărcinată Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii ”Ferma” de la Pro TV. Deși se cunosc personal doar din luna februarie a acestui an, cei doi și-au jurat iubire și credință într-o biserică din Văliug, în timpul show-ului, s-au cununat civil pe 27 mai, după ce au ajuns acasă, iar acum visează să aibă un copil împreună.

Cum vrea să rămână Brigitte Sfăt însărcinată cu Pastramă

Proaspătul cuplu căsătorit, format din Brigitte și Pastramă, a spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă pe 27 mai. Cei doi sunt pe ultima sută pentru pregătirile căsătoriei lor religioase, care va avea lor pe 7 iulie, iar între timp visează să devină părinți. Afaceristul imobiliar s-a mutat deja în vila de lux a brunetei, astfel că apariția unui bebeluș nu ar trebui să fie mult așteptată. Până când lucrurile se vor concretiza, cuplul ”lucrează” la asta, lucru din cauza căruia Pastramă este, de multe ori, extenuat. Cu mai multe detalii a venit prietena lui Brigitte, Diana.

Cum vrea să rămână Brigitte Sfăt însărcinată cu Florin Pastramă. O prietenă a dezvăluit tot
Imagine de la cununia civilă a lui Florin Pastramă cu Brigitte Sfăt

Apropiata vedetei povestește că Florin nu are niciun copil, Brigitte în schimb are doi, dar își dorește enorm un copil pe care să îl crească cu tată, să crească cu 2 părinți. De asemenea, prietena brunetei a declarat că Brigitte a început deja să depună eforturi în acest sens. Mai exact, a început un tratament, pentru că își dorește cât mai repede să ajungă la un rezultat, poate chiar anul acesta.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă se pregătesc pentru cel mai mare eveniment din viața lor. Nunta, în stil american, după cum își doresc mirii, care va avea loc în data de 7 iulie, o va avea ca organizator pe Oana Roman. Evenimentul se anunță unul grandios, cu peste 400 de invitați, iar meniul va fi atent selectat pentru invitații surpriză.