Cum vrea Cristi Borcea să scape din pușcărie. Astăzi, o zi decisivă pentru fostul șef de la Dinamo

Cum vrea Cristi Borcea să scape din pușcărie. Astăzi, o zi decisivă pentru fostul șef de la Dinamo
Cristi Borcea vrea să scape din închisoare. Cum va face acest lucru?

Cristi Borcea nu mai poate să stea departe de familie așa că se gândește să scape de anii grei de închisoare. Cum poate face acest lucru și care sunt demersurile care sunt deja în derulare pentru a putea tăia din anii din spatele gratiilor?

Cristi Borcea vrea să scape de închisoare

Fostul finanțator al clubului Dinamo nu mai rabdă în spatele gratiilor de dorul familiei. Acesta vrea să scape din închisoare în viitorul apropiat pentru a putea ajunge acasă, alături de actuala soție și de cei trei copii pe care îi are cu aceasta. Amintim că omul de afaceri este condamnat în dosarul retrocedărilor și a ajuns în închisoare la începutul lui februarie. Pentru a putea scăpa de chin, Borcea a cerut eliberarea condiționată. În cursul zilei de joi, comisia de eliberări condiționate din cadrul Penitenciarului Jilava a analizat cererea afaceristului.

Potrivit unor surse din cadrul ANP, avizul ar fi unul favorabil pentru tatăl copiilor Valentinei Pelinel. Lucrul care l-a ajutat enorm pe Borcea a fost faptul că este închis într-un regim deschis și că a prestat pe tot parcursul detenției diverse munci. În cursul zilei de marți se va decide însă dacă magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 îi vor admite sau nu cererea de eliberare condiționată.

Cristi Borcea vrea să scape de închisoare!
Cristi Borcea vrea să scape de închisoare!

Cere și ți se va da? Azi e ziua cea mare pentru Borcea

Soțul Valentinei Pelinel a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, același dosar înauntrul căruia se află și numele lui Radu Mazăre. La începutul lunii februarie, moment în care afaceristul a ajuns în spatele gratiilor, a dispus și confiscarea sumei de aproape un milion de euro de la fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo București.

Judecătorii au mai dispus confiscarea altor sume de la Paraschiva Barbu – 817.248 euro şi 79.927 dolari; Daniel Ene – 210.000 euro şi 384.683 dolari; Bogdan Gabriel Sandu – 306.983 euro şi 408.410 dolari; Valentin Ionescu – 228.482 euro; Mihai Camboianu – 207.357 euro; Georgică Giurgiucanu – 143.695 euro; Carmen Puşcaşi – 104.268 euro; Marius Puşcaşi – 104.268 euro.