Cum vrea Alexandra Stan să facă avere. În ce își investește banii

Cum vrea Alexandra Stan să facă avere. În ce își investește banii
În ce își investește Alexandra Stan banii

Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite artiste din România, atât în țară la noi, cât și în afara ei. Odată cu faima au venit și banii, desigur, cu multă muncă, însă Alexandra încearcă să-i investească inteligent.

În ce investește Alexandra Stan banii

Alexandra Stan a muncit mulți ani pentru a ajunge în acest punct al carierei sale. Nu face economii neapărat, însă încearcă să investească banii în proiecte în care crede cu adevărat. Acum a făcut cunoștință cu piața crypto.

„Mai degrabă investiții. Încerc să mă familiarizez și eu cu piața crypto. Dar da, economiile sunt benefice”, a spus artista.

Una dintre cele mai importante persoane pe care Alexandra le are acum lângă ea este tatăl ei. Poate că nu mulți știu acest lucru, însă acesta a fost managerul artistei mulți ani și a fost alături de ea la mai multe concerte internaționale.

„Tatăl meu mi-a fost manager mulți ani, așa că m-a însoțit la multe concerte în afara țării, iar, recent, chiar la lansarea albumului “Rainbows”, am cântat în fața familiei mele. Cei mai încântați erau nepoții mei, care s-au bucurat când au auzit că vor fi influenceri prezenți la eveniment (râde). Ei de asta au venit, de fapt (râde). Glumesc! Am emoții pentru că ei sunt mereu lângă mine, indiferent de succesul pieselor, de topuri, de traiectoria mea. Sunt acolo și asta mă bucură enorm”, a mai spus Alexandra.

Are Alexandra Stan operații estetice?

Alexandra Stan este o artistă frumoasă și spune că nu are operații estetice. Cu toate acestea, nu exclude în totalitate o astfel de intervenție, însă deocamdată nu are niciuna în plan.

„Nu am, deocamdată, dar nu spun nu. Dacă voi simți nevoia de o modificare, voi face asta fără să stau prea mult pe gânduri. Important e să fim fericiți cu alegerile noastre.”

Artista este foarte implicată în campanii umanitare. De fiecare dată când are ocazia, promovează diferite campanii împotriva violenței domestice, toate acestea după ce a trecut prin tragedia din 2013.

„În pandemie am reluat interviurile și aparițiile media în legătură cu violența domestică, mai ales că au crescut cazurile de violență în cuplu, oamenii stând mai mult acasă și împreună. M-am alăturat ANES (Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse pentru Femei și Bărbați) și am discutat despre pașii pe care trebuie să îi facă o victimă pentru a cere ajutor. E important ca victimele să știe că nu sunt singure, că există asociații care le oferă locuință, ajutorul de care au nevoie. Trebuie doar să-l ceară”, a povestit Alexandra Stan pentru Ego.ro.