Cum vrea Alexandra Duli să profite de celebritatea de la Survivor România. Ce plan a pregătit

Cum vrea Alexandra Duli să profite de celebritatea de la Survivor România. Ce plan a pregătit
Alexandra Duli, planuri după Survivor România

Alexandra Duli a devenit cunoscută publicului în cadrul emisiunii ,,Burlacul”. Tânăra a luptat acolo pentru inima lui Andi Constantin, fostă ispită la ,,Insula Iubirii”. Lucrurile nu au funcționat între cei doi, Alexandra a intrat în umbră, ulterior fanii au revăzut-o în show-ul sportiv din Republica Dominicană. Mulți se întreabă care este pasul următor și cum o să profite de notorietatea adusă la ,,Survivor România”. Ce planuri are aceasta?

Ce planuri are Alexandra Duli după ,,Survivor România”?

Alexandra Duli este o tânără care a reușit rapid să intre în inimile telespectatorilor. Ea și-a făcut simțită prezența în cadrul emisiunii ,,Burlacul”, unde a luptat pentru inima lui Andi Constantin.

Fostul participant de la ,,Insula Iubirii” s-a arătat extrem de bucuros să o cunoască, dar a recunoscut că nu ea este aleasa inimii sale. Cu toate astea, o relație stabilă așa cum își dorește nu a fost să fie nici cu Ana, cea care a câștigat emisiunea.

Fanii au revăzut-o mai apoi pe Alexandra în proiectul ,,Survivor România”, acolo unde și-a arătat ambiția pentru că a ajuns într-o etapă destul de dură a competiție.

,,Mă aşteptam ca numele meu să fie strigat de Domnul Dan, dar tot am simţit un gol în stomac. Nu îmi doream să plec, dar toate se întâmplă cu un scop. Am slăbit 2 kilograme.

Acum este uşor să încep un stil de viaţă alimentar mai sănătos faţă de cum eram. Mâncam numai junk food”, a povestit ea, pentru click.ro.

,,Încă nu am planuri concrete, dar o să…”

Alexandra își dorește să continue să țină legătura cu cei care au văzut-o pe micile ecrane și vrea ca în scurt timp să înceapă un proiect personal. Mai exact, ea își dorește să facă de acum content online.

Tânăra s-a deconectat foarte mult de realitate și viața ei obișnuită în toată perioada petrecută departe de casă. Cea din urmă a recunoscut că încă nu se simte natural în vechiul mediu pe care îl cunoștea prea bine, așa că îi mai trebuie timp până să își reia viața de la capăt.

,,Încă nu am planuri concrete, dar o să fiu mai activă pe social media. Îmi doresc să fac content online. Nu îmi vine să cred cât de mult s-au schimbat lucrurile, cumva este ciudat, zici că am fost într-o maşină a timpului.

Deocamdată, tot deconectată mă simt şi o să îmi ia ceva timp să mă obişnuiesc cu viaţa normală”, a mai mărturisit tânăra.

Urmăriți Playtech.ro și pe