Cum va fi vremea la mare în săptămâna 1 – 7 iulie. Vezi temperatura apei, în funcție de stațiune

Vremea la mae în intervalul 1 - 7 iulie

La mare, la soare…Cu toții ne-am dori să fim acolo. Până când visele ni se vor îndeplini, să fim precauți și să vedem măcar cum e temperatura și din ce direcție bate vântul, pentru a ști dacă putem face față presiunii de pe plajă.

Vremea la mare în săptămâna 1 – 7 iulie

Vremea la mare se păstrează frumoasă cum a fost și până acum. În iulie, temperaturile se păstrează aceleași ca și în anii precedenți. La orele dimineții, termometrele vor arăta maximum 24 de grade Celsius, cerul va fi senin și vântul va sufla ușor. La prânz, maxima, în general, va fi de 30 de grade Celsius, cerul păstrându-se senin, iar vântul continuând să bată ușor. La ceas de ceară, gradele din termometre scad, iar temperatura maximă atinsă va fi de 25 de grade Celsius.

În Constanța, maxima va fi de 31 de grade Celsius, ce se vor simți precum 33. Cerul va fi predominant însorit, vântul va sufla cu maximum 11 kilometri pe oră, iar indexul UV maxim va fi de 10, o cifră care duce spre extrem. Se anunță câteva averse de ploaie și furtuni puternice în datele de 3,4 și 5 iulie, dar din acest punct și până la finalul intervalului menționat, atmosfera va redeveni una numai bună de soare, bronzat și festivaluri.

Cum va fi vremea la mare în săptămâna 1 - 7 iulie. Vezi temperatura apei, în funcție de stațiune
Se anunță precipitații în intervalul 3-5 iulie

În Mamaia se anunță zile frumoase, dar și posibile precipitații. În primele zile a intervalului, maximele vor atinge 31 de grade Celsius, soarele va fi strălucitor, iar vântul va sufla cu o putere slabă. De miercuri, 3 iulie, se anunță câteva averse de ploaie și furtuni puternice care vor cam strica atmosfera, însă stați fără griji, căci lucrurile revin pe făgașul lor normal, iar de sâmbătă, 6 iulie, cerul va redeveni însorit, maximele vor crește ușor de la 26 de grade spre 28 de grade Celsius.

Vremea în Mangalia. La orele dimineții, termometrele vor arăta 23 de grade Celsius, cerul va fi însorit, iar șansele de precipitații sunt minime. În miezul zilei, vremea se va arăta prietenoasă, temperatura atinsă va fi de 29 de grade Celsius și cerul va fi senin. În a doua parte a zilei, maximele vor atinge 27 de grade Celsius, iar cerul va fi însorit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI