25 feb. 2020 | 09:39

Cum va fi vremea în România de 1 și 8 martie. Anunțul ANM pentru toate regiunile

Știri generale
Cum va fi vremea în România de 1 și 8 martie. Anunțul ANM pentru toate regiunile
Cum va fi vremea în România de 1 și 8 martie. Anunțul ANM pentru toate regiunile

Ce temperaturi vom avea în perioada de 1 și 8 martie? Meteorologii ne prezintă prognoza meteo pentru începutul primăverii. Temperaturile vor prezenta un nou val de căldură.

Cum va fi vremea în România de 1 și 8 martie

Temperaturile vor fi mai ridicate în țară, față de normalul începutul lunii martie. ANM a anunțat miercuri, 26 februarie, că temperaturile pot ajunge și până la 20 de grade în sudul țării. Vântul va fi și el puternic în toate regiunile. Harta meteo pentru data de 24 februarie este în mare parte colorată în roșu și portocaliu. La atitudini mari vântul poate ajunge și la 180 de kilometri pe oră.

Astăzi temperaturile au ajuns până la 17 grade în sudul țării. Celelalte regiuni au o maximă de 12 grade. Codul roșu pentru temperaturi scăzute se află la atitudini mari. Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. De miercuri încep din nou să apară fenomenele de lapoviță și ninsori, iar ploile se vor extinde din vest către est și sudul țării.

Cum va fi vremea în România de 1 și 8 martie. Anunțul ANM pentru toate regiunile

Cum va fi vremea în România de 1 și 8 martie. Anunțul ANM pentru toate regiunile

Banat și Crișana

În Banat și Crișana încep luna martie cu 14-16 grade, iar pe 8 martie se vor înregistra 12 grade. Pe data de 26 februarie temperaturile vor cădea brusc la 6 grade.

Transilvania și Maramureș

Transilvania înregistrează o maximă de 14 grade în ziua de miercuri, luna martie începe cu o maximă de 12 grade, 8 martie se încheie cu o temperatură de 8-10. Temporar precipitațiile își vor face apariția în aproape toate zilele. Maramureș are astăzi o temperatură de 12 grade. Luna martie are o valoare tot de 12 grade, iar 8 martie se încheie cu maxima de 10 grade.

Moldova și Dobrogea

În aceste zile se înregistrează temperatura de 8-10 grade la Moldova. 1 martie va începe cu o zi caldă de 14 grade iar 8 martie se încheie cu o prognoză în jur de 10 grade. De astfel precipitațiile vor fi slabe cam în fiecare zi. Dobrogea are și ea o maximă de 10 grade în aceste zile, începând luna martie cu o temperatură de 16 grade, iar data de 8 martie se termină cu maxima de 14 grade.

Muntenia și Oltenia

Vremea va lovi aceste regiuni cu o temperatură caldă, prognozele arată că zilele de 26 februarie și 4-6 martie ajung la 19 grade. Conform ANM, 8 martie va avea o vreme destul de normală, 12 grade.

Vremea la munte

În această parte a țării se va încălzii treptat, până pe data de 26 februarie maxima va ajunge la 6 grade. Zilele de 27 și 28 februarie ating valorile de -2 grade. Martie va începe din nou cu 6 grade, iar data de 8 se încheie cu maxima de 2 grade.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro