28 apr. 2023 | 16:50

Cum va arăta costumul special de mire al lui Smiley la nunta cu Gina Pistol. Am aflat toate detaliile! EXCLUSIV

Monden
Cum va arăta costumul special de mire al lui Smiley la nunta cu Gina Pistol. Am aflat toate detaliile! EXCLUSIV
Cum va arăta costumul de mire al lui Smiley la nunta lui Gina Pistol. Dezvăluiri în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Am aflat cum va arăta costumul de mire al lui Smiley la nunta lui Gina Pistol. Andrei Tiberiu Maria și-a anunțat recent căsătoria. Evenimentul va fi și nu va fi atipic. Irina Voinea, designerul și stilistul care se ocupă de peste un deceniu de soarta aparițiilor vestimentare ale lui Smiley, e de părere că vom avea parte de o surpriză cu totul specială.

Nunta va fi una dedicată celor apropiați mirilor Gina Pistol și Smiley

„Va fi ceva special, chiar dacă din câte știu va fi o nuntă pentru persoane apropiate și prieteni. Așa că va fi ceva destul de relaxat, fiindcă și-au dorit asta, și unul, și celălalt. Dar amândoi vor fi îmbrăcați în alb, albori, ceva de genul ăsta”, a deschis ea seria dezvăluirilor către PLAYTECH ȘTIRI.

Gina Pistol și Smiley au anunțat recent că-și vor uni destinele în cursul lunii mai.

În cazul celor două rochii de mireasă, Irina Voinea a preferat să păstreze secretul magic, chiar dacă ea le-a văzut deja, pentru a reuși să-l asorteze și pe mire la vestimentația partenerei sale.

Designerul a văzut deja rochiile de mireasă pentru a le asorta cu brio cu cel al mirelui

„Eu am văzut deja rochiile, fiindcă trebuie să știu cum să asortez costumul de mire. Am discutat cu Gina, fiindcă estetica rochiilor a fost cee ace m-a interest pe mine. Smiley nu a văzut rochiile de mireasă, dar eu le-am văzut! M-am consultat cu Gina, dar nu am intrat în detalii. Ei trebuie să s epotrivească, să arate bine împreună și la fotografii, dar și pe întreaga desfășurare a ceremonialului. Nu avem nici timp, fiind toți foarte ocupați și nu m-am dus nici prea departe cu curiozitatea, întrebând despre așa numitele mărturii. Nu știu în ce constau, sincer, și am evitat să intru în detalii pe care doar mirii le cunosc până la un anume moment”, a spus aceeași Irina Voinea, care e însă convinsă că cei doi s-au înțeles repede asupra detaliilor, întrucât sunt „două persoane apropriate”.

Cum va arăta costumul de mire al lui Smiley la nunta lui Gina Pistol

În ceea ce privește costumul mirelui, detaliile fundamentale sunt deja stabilite:

„Va fi un costum cu un blend de in cu bumbac. Nu va epata, așa cum îl știm cu toții în mod normal. Pentru că, bineînțeles, bijuteria este mireasa, nu?! Mirele va avea o eleganță relaxată. Nu m-am gândit momentan la ceva special. Vom vedea și la probe, eventual. Suntem și destul de spontani creativ vorbind. Adicăp lucrăm la bază, iar la probă ne vom vedea cel mai probabil săptămâna viitoare. Atunci vom stabili ultimele detalii. Dar nu cred că vom avea neapărat o pată de culoare!”

Designerul admite că vor exista foarte probabil niște texturi de culoare bej inserate pe costumul mirelui.

„Cred că vom pune diferite texturi de bej. Sau, mai degrabă de alb murdar. Nu va fi un alb foarte puternic. Alb, bej, pe zona asta va fi! Va fi model clasic, pe un twist, fiindcă el nu e nicio persoană extrem, extrem de clasică. Va fi un clasic artistic!”.

Irina Voinea mai spune că Smiley, care se apropie de 40 de ani, nu-și arată deloc vârsta.

„El este o persoană extrem, extrem de ocupată. Noi lucrăm împreună de aproape zece ani, deci deja îl cunosc foarte bine. El are încredere maximă în mine și-l văd ca pe o persoană atentă la detalii, prezentă, foarte dedicată. Oricând ai nevoie de el este foarte implicat, dar în același timp dă și multă încredere oamenilor din jurul său. Adică, dacă alege să lucreze cu un profesionist, are încredere în opinia acestuia din urmă”, sună caracterizarea acesteia.

Nu prea lucrează costume de mire, dar regula se schimbă pentru Smiley

Costumul va trebui să fie gata în „mai puțin de două, trei săptămâni”.

„Noi lucrăm constant, avem diverse proiecte comune constant, săptămânal, și îi pregătim și alte haine și ținute, inclusive pentru emisiunile sale de la < Românii au talent >. În general, eu nu fac costume de mire, doar că lucrând cu Smiley de atâția ani, era de așteptat să-l pregătesc eu. Am lucrat mai degrabă cu gineri mai atipici, mai artistici, dar sunt pregătită, bineînțeles, pentru orice situație. Tot eu am pregătit și costumul de mire al lui Liviu Teodorescu, acum un an sau doi, căci nici nu mai știu exact, la cât de tare trece timpul”, mai spune Irina Voinea.

Potrivit aceluiași designer, un asemenea costum de mire pleacă de la 1.000 de euro, dar poate atinge sau depăși chiar pragul a 2.000 de euro.

„Prețul depinde de materiale, de model, de câte probe facem, dar și de complexitate. Sunt piese unicat, gândite special, pe tipologia fiecărei persoane în parte. Costumul lui Smiley e cel mai cel, normal!”, a conchis ea.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Veste mare de la Buckingham. Kate se va transforma total
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro