20 apr. 2021 | 20:31

Cum trebuie să te rogi pentru a grăbi căsătoria. Ritualul de la țară pentru fetele nemăritate

Diverse
Cum trebuie să te rogi pentru a grăbi căsătoria. Ritualul de la țară pentru fetele nemăritate
Cum trebuie sa te rogi pentru a grabi casatoria

Dacă unele domnișoare se visează, încă de mici, să devină prințese sau mirese, pentru a îmbrăca rochia aceea albă, strălucitoare și cu multe volane, există și femei care sunt perfect mulțumite cu viața lor, fără a defini statutul lor social în funcție de o scurtă vizită la starea civilă. Cu toate acestea, domnițele cu cel mai puțin noroc în dragoste au găsit soluția pentru ca alesul inimii lor să apară cât mai curând în viața lor și să „grăbească”, iată, căsătoria.

Cum trebuie să te rogi pentru a grăbi căsătoria

Punem pariu că nu știai care este ritualul femeilor de la țară pentru a grăbi căsătoria cu alesul inimii tale. Să spunem că ai ieșit dintr-o relație toxică și nu mai ai atât de multă încredere în persoanele de sex masculin care te curtează sau ești convinsă că ți-ai găsit sufletul pereche, doar că sunteți de mulți ani împreună și el încă nu a pus acea întrebare pe care o aștepți de ceva timp.

Femeile cu mai multă experiență de viață te sfătuiesc ce trebuie să faci pentru a te căsători mai repede. Primul pas ar fi să spui această rugăciune, deoarece credința, spun ele, este cea mai importantă:

O, Doamne, eu stiu că fericirea mea este să te iubesc pe Tine din tot sufletul meu, din toată inima mea și să împlinesc voia Ta cea sfântă. Îndreptează Doamne sufletul meu și umple inima mea. Vreau să fac doar voia ta căci Tu ești Ziditorul și Dumnezeul meu. Păzește-mă Doamne de mândrie și de iubirea de sine; înțelepciunea, smerenia și fecioria să înfrumusețeze chipul meu. Trândăvia nu este pe placul Tău și naște patimi. Da-mi dorință și putere de munca și binecuvintează toate faptele mele.

Tu ai poruncit oamenilor să trăiască în căsnicie cinstita. Așadar învrednicește-mă și pe mine, Părinte, de acesta chemare sfântă, nu pentru împlinirea poftelor mele, ci pentru împlinirea voii Tale. Căci Tu însuți ai spus: ”Nu este bine să fie omul singur” și i-ai dat femeie întru ajutor, și i-ai binecuvântat să crescă, să se înmulțească. Auzi acesta smerita rugăciune a mea, pe care o înalț Ție din adâncul inimii mele: Dă-mi un soț cinstit și binecredincios, pentru că împreună, în înțelegere și iubire să Te slăvim, Mult Milostive Doamne, în numele Tatălui și Fiului și Sfantului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

Alte metode eficiente pentru a-l convinge pe iubitul tău să grăbiți nunta găsești pe stiridinlume.ro

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Cea mai mare minciună din istorie. Ziua în care oamenii au crezut că extratereștrii au invadat Pământul
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Este obligatoriu până pe 11 MAI. Decizia care trebuie să se aplice în TOATĂ ROMÂNIA
Capital.ro
Cât timp se reține pensia la oficiul poștal dacă titularul lipsește din localitate. CNPP explică
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
BANI pentru cei care STAU la BLOC. ANUNȚ pentru PROPRIETARI
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro