Cum trebuie să te rogi pentru a grăbi căsătoria. Ritualul de la țară pentru fetele nemăritate

Cum trebuie să te rogi pentru a grăbi căsătoria. Ritualul de la țară pentru fetele nemăritate
Cum trebuie sa te rogi pentru a grabi casatoria

Dacă unele domnișoare se visează, încă de mici, să devină prințese sau mirese, pentru a îmbrăca rochia aceea albă, strălucitoare și cu multe volane, există și femei care sunt perfect mulțumite cu viața lor, fără a defini statutul lor social în funcție de o scurtă vizită la starea civilă. Cu toate acestea, domnițele cu cel mai puțin noroc în dragoste au găsit soluția pentru ca alesul inimii lor să apară cât mai curând în viața lor și să „grăbească”, iată, căsătoria.

Cum trebuie să te rogi pentru a grăbi căsătoria

Punem pariu că nu știai care este ritualul femeilor de la țară pentru a grăbi căsătoria cu alesul inimii tale. Să spunem că ai ieșit dintr-o relație toxică și nu mai ai atât de multă încredere în persoanele de sex masculin care te curtează sau ești convinsă că ți-ai găsit sufletul pereche, doar că sunteți de mulți ani împreună și el încă nu a pus acea întrebare pe care o aștepți de ceva timp.

Femeile cu mai multă experiență de viață te sfătuiesc ce trebuie să faci pentru a te căsători mai repede. Primul pas ar fi să spui această rugăciune, deoarece credința, spun ele, este cea mai importantă:

O, Doamne, eu stiu că fericirea mea este să te iubesc pe Tine din tot sufletul meu, din toată inima mea și să împlinesc voia Ta cea sfântă. Îndreptează Doamne sufletul meu și umple inima mea. Vreau să fac doar voia ta căci Tu ești Ziditorul și Dumnezeul meu. Păzește-mă Doamne de mândrie și de iubirea de sine; înțelepciunea, smerenia și fecioria să înfrumusețeze chipul meu. Trândăvia nu este pe placul Tău și naște patimi. Da-mi dorință și putere de munca și binecuvintează toate faptele mele.

Tu ai poruncit oamenilor să trăiască în căsnicie cinstita. Așadar învrednicește-mă și pe mine, Părinte, de acesta chemare sfântă, nu pentru împlinirea poftelor mele, ci pentru împlinirea voii Tale. Căci Tu însuți ai spus: ”Nu este bine să fie omul singur” și i-ai dat femeie întru ajutor, și i-ai binecuvântat să crescă, să se înmulțească. Auzi acesta smerita rugăciune a mea, pe care o înalț Ție din adâncul inimii mele: Dă-mi un soț cinstit și binecredincios, pentru că împreună, în înțelegere și iubire să Te slăvim, Mult Milostive Doamne, în numele Tatălui și Fiului și Sfantului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

Alte metode eficiente pentru a-l convinge pe iubitul tău să grăbiți nunta găsești pe stiridinlume.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI