13 mai 2021 | 21:57

Cum trebuie să te îmbraci pentru a atrage banii în viața ta. Secretul, dezvăluit de Mihai Voropchievici

Diverse
Cum trebuie să te îmbraci pentru a atrage banii în viața ta. Secretul, dezvăluit de Mihai Voropchievici
Cum sa te imbraci ca sa atragi banii

Mihai Voropchievici, celebrul numerolog, a spus în emisiunea ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, cum trebuie să te îmbraci ca să atragi banii în viața ta.

Cum trebuie să te îmbraci pentru a atrage banii în viața ta

Se pare că există o fuziune între culorile hainelor și mental.

”Dacă știi să combini ținuta vestimentară cu niște culori benefice, dar și în funcție de mentalul tău. Pentru că degeaba mă îmbrac eu în auriu, dar sunt sumbru pe interior, nu am o stare atât de bună de dispoziție, dar m-am îmbrăcat că m-a sugestionat Lidia să pun ceva mai colorat pe mine.

Dar, eu m-am îmbrăcat în conformitate cu starea mea de spirit și cu gândul la ce trebuie să fac. Deci în momentul în care nu ești superdispus să faci niște minuni de genul acesta, tinzi la acele culori terne: un maro, un verde închis, negru.

Negrul este practic o culoare care te face mai rezervat. Din cauza aceasta, tot ce înseamnă instituții bancare și alte zone de protocol se îmbracă la două tente, că nu-s culori: alb și negru. Și de aici impui un anumit respect, dar și o anumite distanță între tine și interlocutorul respectiv.

Dacă găsești un spirit care caută numai siclam, roz bonbon, gândește-te că dacă ai intrat în gașca de căzuți îi pune pe picioare imediat. Există un principiu sau o regulă, de care ar fi fantastic să ținem cont: în funcție de fiecare zi a săptămânii te armonizezi cu ziua respectivă îmbrăcându-te cu anumite nuanțe de culori.

Dar, eu spun – ca o completare – mai purtați și o bijuterie de aceeași nuanță, pentru că vă dă o cu totul altă stare de spirit. Primești altă influență cu totul”, a spus Mihai Voropchievici la ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

Trucuri ca să atragi banii în viața ta

Anul 2021 este Anul Bivolului de Metal în filosofia chineză, iar asta înseamnă puterea de a atrage prosperitatea în viața ta. Tot la emisiunea „Adevăruri ascunse”, Lidia Fecioru a spus că este bine ca toată lumea să știe că nu este idicat să te folosești de banii pe care îi găsești:

„Când găsești un ban pe jos, ia-l, că ăla e norocul tău. Dacă l-am găsit oriunde, în afară de intersecție, e bine să-l luăm și să-l punem în portofel și să nu-l cheltuim. Rămâne ca un talisman.”, a spus Lidia Fecioru.

De asemenea, pentru a atrage banii în viața ta poți să lași bacșiș oriunde. Poți face o donație. Așa vei fi răsplătit apoi financiar, întrucât totul se întoarce.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro