Cum scapi de vergeturi cu bicarbonat de sodiu. Trucul secret care trebuie aflat de toți românii

Cum scapi de vergeturi cu bicarbonat de sodiu. Trucul secret care trebuie aflat de toți românii
Cum sa scapi de vergeturi

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient folosit de către toți românii în bucătărie pentru diverse sortimente de prăjiuri, dar și pentru unele rețete de mâncare. Cu toate aste, puțini sunt aceia care știu ce efecte are banalul bicarbonat de sodiu asupra pielii umane.

Bicarbonatul de sodiu îndepărtează vergeturile. Ce trebuie să faci pentru un corp perfect

Bicarbonatul de sodiu se găsește în orice bucătărie din românia. Și cei care nu îl folosesc la mâncăruri sau prăjituri tot îl au în casă pentru că îl folosesc ca și medicament, respectiv iau un praf din el atunci când au arsuri pe piept. Bicarbonatul de sodiu are întrebuințări, multe, dincolo de ale bucătăriei.

Puțini știu că bicarbonatul de sodiu este benefic chiar și pentru piele.  O femeie care cunoștea efectele bicarbonatului de sodiu a decis să facă un experiment, care s-a dovedit incredibil. Femeia a amestecat câteva linguri de bicarbonat de sodiu cu apă, iar pasta obținută a întins-o pe piele, masându-se ușor.

Bicarbonatul de sodiu are multe intrebuintari, in afara de cele din bucatarie
Bicarbonatul de sodiu are multe intrebuintari, in afara de cele din bucatarie

Pasta de bicarbonat scoate vergeturile

Astfel, după ce pasta minune a acționat câteva minute femeia s-a spălat și a continuat să repete această procedură timp de câteva zile la rând. După câteva zile de folosire a pastei minune, efectele nu au întârziat să apară: bicarbonatul de sodiu a estompat din vergeturile pe care doamna le avea.

În plus, pasta din bicarbonat de sodiu a exfoliat extrem de bine pielea și a îndepărtat celulele moarte. Pielea din jurul cotului sau genunchiului au devenit mult mai fine.

Bicarbonatul de sodiu îndepărtează mirosul urât al picioarelor

Bicarbonatul de sodiu este bun și pentru picioare, respectiv atunci când acestea încep să miroasă urât, la fel ca și pantofii. Bicarbonatul de sodiu te va scăpa raopid de această problemă.

Cel mai eficient truc este să presari puțin bicarbonat de sodiu în interiorul pantofilor și să lași să acționeze peste noapte. Scuturi puțin încălțările dimineața și apoi sunt gata de purtat, fără urmă de miros urât.

Cum îndepărtezi mirosul de țigare cu bicarbonat

O altă metodă prin care se scapă de mirosul urât al picioarelor cu bicarbonaty este aceea de a ține picioarele într-un lighean cu apă și bicarbonat de sodiu. La fel, mirosul urât va dispărea ca prin minune.

Bicarbonatul de sodiu este bun și pentru îndepărtarea mirosului neplăcut de țigare dintr-o cameră. Sepune bicarbonat de sodiu într-o scrumieră curată și se lasă să acționeze câteva zile.

Cum se folosește bicarbonatul împotriva gripei

Camera nu va mai mirosi a țigări. La fel, bicarbonatul de sodiu face să dispară mirosul urât din frigider.

De aemenea, bicarbonatul de sodiu amestecat cu miere este un bun remediu pentru gripă sau cistită, iar consumul regulat te ajută să ții infecțiile la depărtare.

Urmăriți Playtech.ro și pe