Cum te scapă bicarbonatul de sodiu de țânțari și gândacii de bucătărie. Soluția minune care nu dă greș

Cum te scapă bicarbonatul de sodiu de țânțari și gândacii de bucătărie. Soluția minune care nu dă greș. Sursa foto: fanatik.ro

Odată cu venirea sezonului cald, insectele sunt o problemă agasantă pentru foarte mulţi oameni, indiferent că locuiesc la casă sau la bloc, la ţară sau la oraş. În articolul de mai jos, puteţi afla cum puteţi scăpa de de ţânţari, muşte, gândaci sau orice alt tip de insecte cu ajutorul bicarbonatul de sodiu

Cum te scapă bicarbonatul de sodiu de țânțari și gândacii de bucătărie. Soluția minune care nu dă greș

Chiar dacă pe piaţă sunt disponibile tot felul de insecticide, acestea de multe ori nu sunt eficiente şi pot pot afecta sănătatea omului, întrucât conţin substanţe toxice.

În plus, insecticidele nu sunt recomndate pentru persoanele care au copii sau animale de companie. Astfel, o soluţie cât se poate de bună constă în bicabonatul de sodiu.

Cum te scapă bicarbonatul de sodiu de țânțari și gândacii de bucătărie. Soluția minune care nu dă greș
Cum te scapă bicarbonatul de sodiu de țânțari și gândacii de bucătărie. Soluția minune care nu dă greș. Sursa foto: totuldespremame.ro

Cum scapi de gândaci cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Cei ce vor să scape de gândacii de bucătărie trebuie să amestece o cană de bicarbonat de sodiu cu o cană de zahăr. Amestecul obținut se împrăştie prin casă sau bucătărie.

Gândacii vor fi atrași de zahăr, astfel că vor mânca tot amestecul, iar bulele de gaze ce se vor forma în interiorul corpului lor din cauza bicarbonatului de sodiu îi vor extermina.

Cum te scapă bicarbonatul de sodiu de ţânţari

Bicarbonatul de sodiu reprezintă soluţia şi pentru a scăpa de nesuferiţii țânțarii. Astfel, pentru a scăpa de ţânţari se amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu, o linguriță de ulei de măsline și cinci linguri de oțet de mere. Amestecul obținut se pune într-un recipient cu pulverizator și se aplică pe piele. Soluția va ține la distanță țânțarii.

De asemena, bicarbonatul de sodiu are puterea să calmeze pielea în cazul acelora care au fost muşcaţi de țânțari. Mâncărimile vor dispărea ca prin minune.

Bicarbonatul de sodiu calmează mâncărimea produsă de înţepătura de ţânţar

Soluţia care te scapă de neajunsurile provocate de muşcătura de ţânţar este o linguriţă de bicarbonat de sodiu, un pahar cu apă. Soluţia obţinută se aplică pe piele cu ajutorul unei cârpe de bumbac.

Înainte de a aplica soluția mușcătura de ţânţar se curăţă cu apă și săpun. Cârpa de bumbac trebuie ţinută pe zona afectată timp de 10 minute.  După ce mâncărimea s-a calmat zona va trebui clătită cu apă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI