Cum te ajută o monedă să cureți cuptorul din bucătărie. Trucul care rezolvă problemele

Cum te ajută o monedă să cureți cuptorul din bucătărie. Trucul care rezolvă problemele
Cum poți să cureți cuptorul cu o monedă?

O gospodină a descoperit un truc genial. Aceasta a văzut cât de repede a reușit să curețe cuptorul doar cu ajutorul unei monede. Trucul este cunoscut de mulți bunici și de câțiva specialiști. Cu siguranță te-ai săturat să dai banii pe produsele scumpe din supermarket-uri. Acum nu mai trebuie să faci asta pentru că poți să te folosești foarte simplu de o monedă pe care cel mai probabil o ai în portofelul tău sau prin buzunare. Iată cum trebuie să procedezi!

Truc pentru gospodine: cum să cureți cuptorul cu o monedă?

O monedă este soluția genială cu care poți rezolva o problemă legată de cuptor. Cu siguranță gospodinele știu cât de greu se menține curățenia în casă, mai cu seamă când vine vorba despre acest aparat care este des folosit de toți cei din locuință.

Nu trebuie să îți mai faci griji în privința murdăriei sau să mai cheltui sume uriașe pe diverse produse pe care le găsești în supermarket-uri. Poți să te folosești de o monedă care să te scape de stropii de grăsime, bucățile de mâncare întărite din jurul lui sau pe suportul acestuia.

Acum nu mai este nevoie să cureți ore întregi cuptorul, ci doar să te folosești de un obiect pe care cu siguranță îl ai în portofel sau în buzunare. Trebuie doar să urmezi câțiva pași extrem de ușori.

  1. Pune câteva picături de detergent lichid de vase pe tava cuptorului.
  2. Freacă tava cu ajutorul unui burete și lasă totul la înmuiat pentru cel puțin 10 minute.
  3. Îndepărtează cea mai mare parte din stratul de arsură și concentrează-te asupra petelor care dispar mai greu.
  4. Freacă ușor petele cu moneda din portofel.
  5. Clătește tava foarte bine cu un jet puternic de apă.
  6. Usucă suportul cu un prosop de bucătărie sau șervețele.
  7. Scoate ușa cuptorului dacă vrei să cureți mai bine și această zonă.
  8. Nu uita să ștergi bine zonele și să pui la loc ușa cu grijă.

Ce trebuie să cureți?

Cuptorul este des folosit în toate locuințele. Multe dintre doamne îl utilizează pentru a face feluri de mâncare mai sănătoase și delicioase. Din păcate, pentru că este folosit perioade lungi nu este curățat atât de des.

Curăță geamul cu atenție în interior și exterior cu un burete și cu detergent de vase lichid. Trebuie să ai în vedere că geamul cuptorului este alcătuit din mai multe straturi pentru că trebuie să reziste la temperaturi ridicate, iar între aceste straturi se acumulează de cele mai multe ori murdăria.

Urmăriți Playtech.ro și pe