Cum sunt afectate zodiile de eclipsa totală de soare din 4 decembrie. Veştile nu sunt deloc bune pentru aceşti nativi

Cum sunt afectate zodiile de eclipsa totală de soare din 4 decembrie. Veştile nu sunt deloc bune pentru aceşti nativi
Cum sunt afectate zodiile de eclipsa totală de soare din 4 decembrie

Cum sunt afectate zodiile de eclipsa totală de soare din data de 4 decembrie. Astrologul Cristina Demetrescu a precizat că această eclipsă care „închide ciclul tuturor eclipselor care s-au desfășurat în ultimul an și jumătate, pe axa Gemeni – Săgetător”. Astrologul trage o serie de semnale de alarmă.

Cum sunt afectate zodiile de eclipsa totală de soare din 4 decembrie

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre eclipsa de soare de sâmbătă, 4 decembrie 2021.

„Foarte multe fenomene interesante și încă anul nu s-a terminat. O să mai avem. Luna decembrie este destul de bogată în evenimente. Este eclipsa care închide ciclul tuturor eclipselor care s-au desfășurat în ultimul an și jumătate, pe axa Gemeni – Săgetător”,  a spus astrologul, la Antena 3.

Nativii trebuie să fie atenți în comportament, întrucât pot avea loc anumite descărcări nervoase.

„Mai avem foarte puțin până pe 23 decembrie, atunci când Karma iese de pe această zodie a drumurilor internaționale care, cu ocazia acestei eclipse, se blochează din nou.

Eclipsa se va vedea exact din zona Africii de Sud, a țărilor africane, acolo de unde apar problemele. Este și o conjugare a acestei eclipse, cu o stea mai puțîn norocoasă, cu steaua Antares, care poate să dea peste cap anumite lucruri, anumite drumuri. Și poate, mai ales în prag de sărbători, să supere puțin pentru că poate oamenii și-au făcut anumite planuri și totul este sub semnul incertitudinii.

Este o Eclipsa totală de Soare. Afectează mai mult bărbații, personalitatea. Trebuie să fim puțin atenți la comportament, pentru că Săgetătorul este un semn de foc și cu tot cu Antares, pot fi anumite descărcări nervoase. Nu doar în ziua Eclipsei, ci în toată această perioada în care oamenii s-ar fi putut simți rău.

Nativii se confruntă cu schimbări

Fizic, energetic, este o perioada în care mulți se confruntă cu multe schimbări și nu știu de unde vin. Probabil că vin de la aceste eclipse.

Avem o opoziție între Mercur, planeta comunicării și Luna Neagră din Gemeni, tot în ziua eclipsei. Și trebuie să fim atenți la comunicare, pentru că sunt foarte multe probleme. Auzim multe, dar foarte puține sunt reale, adevărate și ne schimbam planurile în funcție de ce se spune și nu este foarte bine. Trebuie să avem situația de ansamblu.

Drumuri, accidente, din păcate este implicat și Antares. Luna Neagră influențează din 18 iulie 2021 până în 14 aprilie 2022 drumurile. Și se tot vorbește în ultima perioada de accidente, pentru că demonul este pe zona drumurilor și trebuie să avem tot timpul atenție. Dar mai ales atunci când sunt eclipse și sunt niște descărcări energetice, care sunt pozitive doar pentru oamenii evoluați.

Pentru cei care sunt mai puțin evoluați, pentru cei care sunt obosiți și au oboseală cronică, aceste eclipse pot fi extrem de distructive.”, a spus astrologul Cristina Demetrescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI