Horoscop rune 7-13 iunie. Mihai Voropchievici: ”Săgetătorii vor în vacanță, altă zodie primește o surpriză”

Horoscop rune 7-13 iunie. Mihai Voropchievici: ”Săgetătorii vor în vacanță, altă zodie primește o surpriză”
Horoscop rune saptamana aceasta cu Mihai Voropchievici

Horoscop rune 7-13 iunie 2021 cu Mihai Voropchievici. Ce a dezvăluit numerologul despre fiecare zodie în parte. Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Horoscop rune 7-13 iunie cu Mihai Voropchievici, pentru toate zodiile

Berbec

Berbecii intră într-o săptămână de protecție divină împotriva celor rele, împotriva necazurilor și tuturor ochilor răi și bârfitori.

Taur

Taurii trebuie să se relaxeze în perioada ce va urma și să își dea seama sau să înțeleagă că cineva extrem de apropiat lor are o stare de sănătate excelentă. Ei nu trebuie să își mai facă griji pentru cei apropiați.

Rac

Racii au intrat în atenția celor dragi. Ei vor primi vești bune, dar s-ar putea să primească și un cadou surpriză ori o sumă de bani.

Leu

Leii au parte de vești bune, de fertilitate și belșug.

Fecioară

Fecioarele intră în atenționare, ele trebuie să aibă putere și tărie ca să depășească o săptămână mai dificilă. Este o săptămână mai grea pentru Fecioare din toate punctele de vedere. Sunt încercate pe sănătate, pe finanțe, la un loc de muncă, iar asta le pune în discuții. Dacă sunt Fecioare cu gura mare, este posibil să fie puse pe liber.

Balanță

Balanțele trebuie să își consolideze poziția în societate și acasă. Balanțele sunt într-o săptămână de afirmare.

Scorpion

Peste Scorpioni a dat beleaua. Ei au o dragoste nouă, fierbinte și pasională.

Săgetător

”Săgetătorii vor în vacanță, ei sunt pregătiți să își facă bagajele. Astrele anunță o călătorie pentru acești nativi.

Capricorn

Capricornii au parte de o vijelie săptămâna aceasta, dar au toate forțele să susțină o bătălie. Să rămână calmi, să nu se certe, iar astfel se rezolvă totul fără dispută, fără ceartă ori ton ridicat.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să lase la o parte toate problemele din trecut și să se pregătească pentru o săptămână minunată.

Pești

Peștii au parte de schimbări importante acasă. De altfel, de trei săptămâni sunt pregătiți și o să vadă ce se întâmplă ceva foarte frumos acasă la ei.

Mihai Voropchievici prezintă în fiecare săptămână horoscopul runelor, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena3.

Mihai Voropchievici este un celebru numerolog din România. El este specialist în arte divinatorii, astrologie, numerologie, chiromanție și cartomanție. Voropchievici are 69 de ani și este tatăl a trei copii, două fete și un băiat. Numerologul se autodescrie ca fiind un om credincios, dar respectă o singură superstiție, și anume, aceea de a nu păși cu stângul când se dă jos din pat, dimineața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI