Horoscopul dragostei Cristina Demetrescu. Zodiile care se îndrăgostesc în cel mai scurt timp

Horoscopul dragostei Cristina Demetrescu. Zodiile care se îndrăgostesc în cel mai scurt timp
Horoscop dragoste Cristina Demetrescu

Pentru că e luna iubirii, astrologul Cristina Demetrescu a venit la Teo Show, de la Kanal D, unde a prezentat horoscopul dragostei. Sunt zodii care se îndrăgostesc în cel mai scurt timp.

Horoscopul Dragostei Cristina Demetrescu

Berbec

Iubirea se poate transforma dintr-o prietenie. Important este să rămână în contact, de acolo vine iubirea.

Taur

Taurii se pot indragosti de un superior de la locul de munca. Important este ca ambii să fie liberi.

Gemeni

Iubirile au pasaport. Gemenii sunt bine aspectati, mai ales in aceasta luna.

Rac

Au iubiri fie mai ascunse fie mai clandestine, dar exista o forma de iubire care trece granita de dincolo. Pot fi intr-o conexiune cu un suflet dispărut.

Leu

Ar putea fi ceruti in casatorie se pot reimpaca, este o perioada buna pentru cei care au probleme in cuplu. Lamuriri.

Fecioară

Se pot indragosti de un coleg sau colega de serviciu sau poate undeva conex cu locul de munca.

Balanta

Vorbim de iubirea iubirilor. Incepe marea epopee a iubirii. Este teritoriul iubirii si al copiilor.

Scorpion

Ii suna iubirea la usa, nu trebuie sa faca niciun efort. Sau primeste o vizita sau se duce intr-o vizita si intalneste iubirea. Ar putea primi si cadouri, aceste iubiri se petrec acasa.

Săgetător

Au iubiri virtuale, vor scrie despre iubire, se pot baza pe site-uri de socializare si de aici ar putea să apara ceva.

Capricorn

Ceva care să fie, nu alearga dupa iubire, ci după cineva care să fie acolo. Vrea sa isi umple un gol, prin urmare nu va fi o mare iubire.

Vărsător

Iubirile sunt in mana lor, li se intampla marile schimbări.

Pești

Sunt fie iubiri despre care nu stie, cineva ii place in ascuns, fie anumite sentimente care nu se pot exprima. Pestii trebuie sa isi faca curatenie vizavi de trecutul lor. Ca sa vina marea iubire din luna mai incolo.

Cine este Cristina Demetrescu

Cristina Demetrescu este un renumit astrolog din România. De altfel, ea se numără printre puținii astrologi care au prezis pandemia de coronavirus, după modul în care se așază planetele, iar mărturie stă înregistrarea unei emisiuni a Mirelei Voicu, realizată în anul 2019. Tot Cristian Demetrescu a mai anunțat și că alinierea planetelor va aduce schimbări majore anul acesta, mai exact urmează o etapă în care vom primi antidotul divin pentru pandemie.

„Eu zic că cea fost mai greu trece, la momentul acesta sunt lucruri în schimbare. Deja planetele sociale, Jupiter și Saturn, care sunt reponsabile de foarte multe ori de evenimente, de ceea ce se întâmplă la nivel global, social, s-au desprins deja de planeta Pluto, care rămâne în semnul Capricornului, și-au intrat într-un semn optimist, al Vărsătorului, care are legătură din nou cu masele de oameni, cu ceea ce se întâmplă cu noi toți, cele două planete având funcții diferite – Jupiter amplifică, Saturn cumva comprimă”, a spus Cristina Demtrescu la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI