Cum slăbești cu pizza, merdenele și cartofi prăjiți. Mihaela Bilic îți spune un truc pur și simplu genial

Cum slăbești cu pizza, merdenele și cartofi prăjiți. Mihaela Bilic îți spune un truc pur și simplu genial
Mihaela Bilic a dat verdictul. Cum pot românii să slăbească mâncând fast-food

Mihaela Bilic a făcut anunțul așteptat de milioane de români! Aceasta a dezvăluit că se poate slăbi și cu produse pe care nutriționiștii nu le recomandă în momentul în care se duce o luptă cu kilogramele în plus. Gurmanzii pot, de acum încolo, să consume tot ce își doresc dacă respectă un truc genial.

Vestea pe care toată lumea o aștepta! Cum slăbești cu pizza, merdenele și cartofi prăjiți

Dietele pot să fie extrem de dure în momentul în care o persoană își dorește să se schimbe total. Chiar dacă majoritatea persoanelor nu recomandă consumul de pizza, merdenele sau cartofi prăjiți, se pare că totul a fost abordat într-un mod greșit până acum. Mihaela Bilic a dezvăluit că se poate gusta din orice fel de mâncare în momentul în care o persoană are grijă la cantitate.

„Putem slăbi cu fast-food și junk-food! Trăim într-o lume care are tendința să diabolizeze mâncarea la modul general, uitând că totul este o chestiune de cantitate! Nutriționiștii au creat iluzia că se poate slăbi doar cu alimente degresate, triste și fără gust, în vreme ce pizza, cartofi prăjiți, merdenelele și prăjiturile au fost trecute pe lista neagră.

Nimeni nu a avut curajul să se erijeze în apărătorul produselor grase și dulci, lumea te tratează în continuare de inconștient sau nebun dacă mănânci slănină cu pâine. Când medicina a ridicat pe un piedestal hrana dietetică, mass-media a intrat și ea în horă și a amplificat știrea: industria alimentară ne îmbolnăvește, produsele fast-food sunt otrăvitoare, iar necazurile și bolile de care suferim sunt toate datorate mâncării-mâncarea nesănătoasă, firește!”, a spus Mihaela Bilic pe Facebook.

Mihaela Bilic a spus secretul. Cum poți mânca fast-food atunci când ești la dietă

Pentru a le demonstra tuturor că pot să mânânce fast-food și să slăbească, Mihaela Bilic a vorbit despre două experimente făcute de specialiști. Aceasta a demontat fiecare zvon ce a circulat de-a lungul anilor cu privire la diete, explicând că persoanele trebuie să nu depășească un anumit număr de calorii pe zi, indiferent de ce mănâncă.

„Ani la rând am crezut că nu putem slăbi decât cu diete atent elaborate de nutriționiști, în loc să avem în vedere să mâncăm puțin-indiferent dacă asta înseamnă sarmale sau pizza. La polul opus și din mâncare sănătoasă ne îngrășăm cu succes, dacă mâncăm prea mult.
Concluzia pentru analizele de sînge este simplă: slăbitul, indiferent de metoda prin care îl obținem, ameliorează funcționarea organismului și îmbunătățește starea de sănătate.”, a mai spus Mihaela Bilic.