Cum şi-a făcut Iulia Vântur mama să plângă de ziua ei. Imagini emoţionante cu cele două: „Te iubesc”

Cum şi-a făcut Iulia Vântur mama să plângă de ziua ei. Imagini emoţionante cu cele două: „Te iubesc”
Iulia Vântur, gest emoționant: ce a făcut pentru mama ei?

Iulia Vântur și-a făcut mama să plângă de ziua ei. Vedeta și-a sărbătorit ființa dragă într-un fel incredibil într-o zi atât de specială. Cea care i-a dat viață a rămas fără cuvinte. Imaginile emoționante cu cele două i-au făcut pe fanii artistei să rămână fără cuvinte. Puțini s-au așteptat la un asemenea gest din partea fostei prezentatoare TV. „Te iubesc”, a fost mesajul postat de celebra blondină.

Iulia Vântur, gest emoționant pentru mama ei: ,,Te iubesc”

Iulia Vântur și-a emoționat mama chiar în ziua în care aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere. Catinca Vântur a fost extrem de fericită atunci când a văzut că fosta știristă a venit în țară special ca să îi facă o surpriză. Cea din urmă nu s-a așteptat la un asemenea gest, mai cu seamă că blondina s-a mutat de ani buni departe de meleaguri.

Cu toate astea, vedeta face în așa fel încât să treacă pe cât mai des posibil pragul casei din copilărie. De cele mai multe ori îi vizitează ea sau se întâlnesc în altă țară în vacanță. Actrița a vorbit de nenumărate ori despre părinții săi cu o mare emoție.

Ea a mai subliniat și că are o relație deosebită cu cei care i-au dat viață. Iată că recent, Iulia Vântur a ajuns acasă în toiul nopții doar pentru a-i spune mamei sale ,,La mulți ani”.

,,Dragostea mamei. Am ajuns la timp pentru ziua mamei mele”, a scris Iulia Vântur în descrierea videoclipului emoționant în care vedeta apare alături de mama sa.

„Nimic nu se compara cu îmbrățisarea mamei Mama e dragoste! Pură, necondiționată, blândă și puternică, în același timp. Îți mulțumesc mama! Pentru viață, pentru că ești, pentru că sunt! Te iubesc! La mulți aniiii!”, a scris Iulia pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

„Cei mai dragi oameni ai sufletului meu”

Iulia Vântur a fost întotdeauna apropiată de părinții săi și chiar în urmă cu puțin timp le-a făcut o declarație deosebită. Vedeta internațională a mărturisit că aceștia au fost alături de ea în toate momentele importante.

„Cei mai dragi oameni ai sufletului meu, parintii mei. Au fost langa mine din prima clipa a vietii mele: au avut grija de mine, m-au educat cum au stiut ei mai bine, m-au ridicat cand am cazut, mi-au oferit dragostea si atentia lor. Si-au asumat responsabilitatea vietii mele, m-au invatat si pregatit, la randul meu, sa mi-o asum.

Datorita lor sunt aici. Ii iubesc mult, ii respect, le sunt recunoscatoare pentru fiecare clipa petrecuta impreuna. Nu cred ca voi reusi vreodata sa ii rasplatesc indeajuns”, a scris Iulia Vântur, în urmă cu ceva timp în mediul online.

Urmăriți Playtech.ro și pe