Cum se va numi al treilea copil al Adelei Popescu. Chiar fiul său a venit cu ideea

Cum se va numi al treilea copil al Adelei Popescu. Chiar fiul său a venit cu ideea
Fiul cel mare al Adelei Popescu a venit cu încă o variantă de nume pentru frățiorul său

Adela Popescu mai are câteva luni pentru a se bucura de cea de-a treia sarcină, iar în timpul acesta se gândește de zor la numele copilului. Desigur că fiul cel mare a venit cu cele mai multe variante. Cum se va numi al treilea moștenitor al familiei Vâlcan?

Fiul Adelei Popescu a venit cu încă o idee pentru frățiorul de pe drum

A rămas foarte puțin timp până ca Adela Popescu și Radu Vâlcan să devină părinți pentru a treia oară. Cei doi oferă constant câteva detalii despre eveniment și despre starea în care se află viitoarea mămică, dar nu și numele viitorului mezin al familiei.

Unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc este în pană de idei, moment în care intervine fiul cel mare care aduce variante care mai de care mai năstrușnice privind numele frățiorului lui mai mic.

Adela a povestit în transmisiune directă faptul că are o listă destul de scurtă și că își dorește ca prenumele să înceapă cu litera A și să fie scurt și cuprinzător. ”Gata, stăm liniștiți.

Ne-a anuntat Alexandru ce nume a hotărât să poarte frațiorul lui. ALADIN. Aladin Vâlcan. Și a zis că e batut în cuie. Acum nu-i mai rămâne bebelușului decât să fie fin. 🙂 Ce sa vă zic, dintr-odata, „Avionel” , prima lui propunere, mi se pare chiar o variantă super. :)))))”, a spus Adela Popescu pe Instagram.

„Noi ne doream mult acest copil”

Radu Vâlcan a fost surprins când au aflat oficial sexul celui de-al treilea copil. Prezentatorul de la Insula Iubirii își dorea foarte mult o fetiță, iar chiar după ce au li s-a spus că pe frum este al treilea băiețel i-a spus Adelei că se gândește serior și la al patrulea copil. Blondina nu a fost surprinsă pentru că simțea că în pântecele sale se află un nou moștenitor care să ducă  mai departe numele de familiei al soțului.

„Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună. Nu mai țin minte cine a fost prima persoană care și-a dat seama, cred că o tocmai colegii de la Pro TV. Mi-au spus că ar trebui să fac testul de sarcină, practic ei m-au trimis să-mi fac testul. Și l-am făcut și uite că a ieșit așa. Și tu (n.r. Cove) te-ai prins la un moment dat”
Adela Popescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI