Fanii, în extaz după ce Adela Popescu și-a pozat sarcina: ”Ce burtică frumoasă ai”

Fanii, în extaz după ce Adela Popescu și-a pozat sarcina: ”Ce burtică frumoasă ai”
Vedeta cu burtica pe Instagram

Vedeta Prot TV, Adela Popescu, mai are puțin și va aduce pe lume un nou copilaș. Viitorului bebeluș au început deja să-i caute un nume, povestește vedeta. Ține legătura cu fanii pe Instagram, aceștia din urmă reacționând imediat la fiecare postare.

Adela Popescu la a treia sarcină

Radu Vâlcan se poate numi un soț fericit. Adela Popescu mai are puțin și-i va aduce pe lume un băiețel, al cărui viitor nume a devenit subiect de discuții în familie. Recent Adela povestea fanilor de cum s-a decis fiul ei mai mare să-și numească viitorul frățior, Avionel, dar nu este nimic bătut în cuie.

Este în a 30-a săptămână, cu alte cuvinte mai este puțin până când micuțul va veni pe lume. Adela Popescu se poate numi acum o femeie fericită, cu trei copii, și un soț care o iubește. Fanii sunt și ei încântați de noile modificări din viața Adelei, felicitând-o de fiecare date pe rețelele de socializare. Adela le-a povestit recent cum se simte acum, când mai are puțin șă va naște, scriind:

”Și… am intrat în 30 de săptămâni. Pe lângă „problemele” organizatorice gen pătuț, maternitate, cadita, alte gânduri mă consumă acum. (…). Amândoi sunt într-o perioada în care își doresc să facă totul cu mama.

Și dacă în timpul zilei reușim să le mai distragem atenția, serile nu se negociază, mama trebuie să îi culce. Și tot ea să vină în camera lor atunci când o solicită pe parcursul nopții.”, scria vedeta pe Instagram.

Vedeta cu burtica pe Instagram

Obișnuită cu dialogul pe rețelele de socializare cu fanii, Adela Popescu nu se sfiește în a-și posta burtica pe Instagram. De altfel exact asta a și făcut în urmă cu câteva zile, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură. Una din fanele vedetei i-a scris că și ea este exact în aceeași perioadă a sarcinii.

”Wow, ce tare!! Si eu fix azi intru un saptamana 30 😍❤️❤️❤️/ Ooo, Doamne, ce burticuta frumoasa👍😉 Sanatate multa si sarcina usoara in continuare 👍/ Ce repede a trecut timpul😍/ foarte frumos!/ Cum sa fii asa slaba 😮/ Superbă… atât de frumoasa ❤️”, i-au scris fanii pe Instagram.

Un alt episod simpatic a fost relatarea despre cum au încercat să-i aleagă numele viitorului membru al familiei. Relatarea a fost una savurată de cei care-i urmăresc Adelei postările pe Instagram.

”Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate.

A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove”, mărturisea Adela Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI