Cum se simt Cristina Cioran și fiica ei, după ce au fost diagnosticate cu covid-19 de Crăciun

Cum se simt Cristina Cioran și fiica ei, după ce au fost diagnosticate cu covid-19 de Crăciun
Actrita a dus-o imediat la spital

Crisina Cioran și fiica ei au fost diagnosticate cu covid-19. Nu este prima încercare dificilă prin care cele două trec. După ce s-a născut prematur, Ema a fost nevoită să își petreacă primele săptămâni din viață în incubator. Acum, atât ea cât și mama ei s-au infectat cu covid, chiar de primul lor Crăciun împreună. Din fericire, fetița și Cristina Cioran au făcut forme ușoare ale viruslui.

Cristina Cioran și fiica ei trec prin momente dificile

Actrița a povestit că fiica ei nu s-a simțit bine în prima zi de Crăciun și că respira greu. A decis să meargă la spital, acolo unde în urma unui test, a aflat că micuța Ema are covid.

“Primul nostru Crăciun împreună! În prima zi de Craciun, fetița mea nu s-a simțit bine, respira greu. După câteva telefoane de panică date, am decis să merg la spital, la Spitalul Județean Constanța.

Acolo la un test rapid… șoc. Copilul are COVID… și o ușoară insuficiență respiratorie. De acolo am plecat la spitalul din Medgidia, spital COVID pe zonă.

E a doua zi și e mai bine. Și eu am fost testată, după un prim test negativ a ieșit și adevărul, POZITIV. Ne tratăm, suntem foarte bine, ne refacem! Important e că suntem împreună, iar EMA este cu adevărat cel mai frumos cadou.

Vă mulțumesc din suflet pentru gând, mesaje și încurajări. Vă îmbrățișez și să aveți un an nou fericit! 2022, welcome! Noi avem anticorpi”, este mesajul transmis de actriță.

Ce a spus despre cariera ei și revenirea în tv

Vedeta a vorbit în repetate rânduri despre cât și-a dorit să devină mamă și cum se descurcă cu micuța. Kiki Cioran are și ajutoare când vine vorba despre Ema.

”E chiar foarte cuminte, ceea ce e surpinzător, dar mă bucur. Doamna pediatru vine la noi, sau merg eu la ea, ținem mereu legătura.

Noaptea îi dau laptele la trei-patru ore, mă ajută și mama, care este aici, cu noi”, a povestit Cristina Cioran pentru sursa citată anterior.

Cât despre cariera ei, Cristina a spus că momentan se bucură de sentimentul unic de a fi mamă și nu se grăbește să revină în televiziune.

”Deocamdată mă concentrez la alte lucruri, la fetiță, nu mă gândesc la altceva. Nu sunt disperată să apar, nu-mi fac planuri acum pentru a reveni în tv, am alte priorități.

Nu intenționez să mă întorc la muncă. Momentan sunt în concediu de maternitate”, a declarat Cristina Cioran pentru Playtech.ro.