Cum se schimbă viața lui Jador începând din acest an. Prin ce momente dificile va trece manelistul

Cum se schimbă viața lui Jador începând din acest an. Prin ce momente dificile va trece manelistul
Cum s-a schimbat viața lui Jador?

Viața lui Jador s-a schimbat extrem de tare în ultimii ani, dar mai cu seamă chiar de la începutul acestui an. Prin ce momente dificile trece celebrul cântăreț și de ce are acum parte de niște lecții foarte importante de la viață?

Momente dificile pentru Jador. Cum i s-a schimbat viața?

Jador a avut parte de o creștere imensă, iar după participarea la emisiunea „Puterea Dragostei” numele lui a ajuns direct în topul trengind-ului de pe YouTube-ul românesc. Acum, celebrul artist urmează să se maturizeze și să învețe din nou pe calea cea grea ce înseamnă viața și cum ar trebui să aprecieze lucrurile de acum încolo. Manelistul se pregătește pentru cele mai mari emoții și trăiri. Mai exact, de competiția Survivor România. Noul sezon vine cu alte provocări, dar la fel de grele precum cele de până acum. Cei care au acceptat să facă parte din proiectul de la Kanal D sunt: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Majda Aboulumosha și Simona Hapciuc.

Cântărețul de manele e convins că participarea la Survivor îi va aduce multe beneficii și-l va face să se redescopere, dar mai ales să-și pună ordine în gânduri. “Mi-am dorit să întru în competiția pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viață cu alți ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preț pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic și psihic. Va fi ca un post pentru mine această experiență”, a spus Jador.

„Nu o să fie ușor”

Întrebat care vor fi lucrurile care o să-i lipsească, artistul a spus că muzica, pentru că e învățat să stea departe de familia sa. Amintim că tânărul s-a mutat de la Bacău în București pentru a-și continua studiile universitare, dar și pentru a continua să lucreze la visul său.

„Muzica o să îmi lipsească de aici. În rest nimeni. De familie sunt învățat să îmi fie dor. Sunt plecat fără ei de atâția ani. Nu știu ce să fac. Nu am cui să las mașina, am încercat să o las cuiva, dar îmi spune că dă faliment dacă pune atâta benzină. O să plec undeva pe Glob, nu plec de pe Pământ. Nu o să fie ușor”
Ionuț Remus Dumitrache/Jador

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI