Artistul român care a pierdut tot din cauza lui Jador. Ce s-a întâmplat între cei doi

Artistul român care a pierdut tot din cauza lui Jador. Ce s-a întâmplat între cei doi
Un artist român și-a ratat cariera din cauza lui Jador

Un artist român a pierdut tot din cauza celebrului cântăreț de manele. Ce s-a întâmplă între acesta și actualul concurent de la Survivor? Unde s-au întâlnit aceștia pentru prima dată și de la ce a pornit scandalul între ei?

Artistul român care și-a ratat cariera din cauza lui Jador

Hamude și-a ratat cariera din cauza celebrului manelist care a rupt topurile de pe YouTube. Celebrul fost concurent de la Puterea Dragostei a vorbit pentru prima dată despre scandalul în care este implicat și celebrul Desanto, fostul lui producător. Fanii sigur își amintesc scenele din cadrul reality show-ul lui Jador în care apare alături de artist chiar la atelierul său de haine.

Toată trupa celui care a acceptat proiectul de la Kanal D se îmbrăca atunci cu creațiile bărbatului. „Eu, când am fost la emisiunea Puterea Dragostei , s-a întâmplat să-l cunosc acolo pe Jador. La un moment dat, eu am mers acasă. Jador trebuia să filmeze un clip la piesa ”Indiferența ta”. Când am ajuns în România, Desanto m-a sunat și mi-a spus că vrea ca eu să apar în videoclipul lui Jador ca o surpriză pentru el.

Eu am fost de acord să filmez clipul și tot atunci s-a pus discuția de a avea eu o colaborare cu Desanto”, a detaliat acesta. Lucrurile au început să scârțâie între cei doi din cauza faptului că lui Hamude i s-a părut că Desanto nu mai are timp în care să i se dedice exclusiv proiectului pe care-l spera a fi deosebit. Amintim că producătorul deosebit de implicat în piesele lui Jador.

” La început a fost totul perfect”

”Să știți că ne-am înțeles foarte bine. Când l-am cunoscut eu pe Desanto, a fost un om foarte bun. Un om cu foarte mult caracter și care a promis foarte multe lucruri, de care s-a și ținut într-o oarecare măsură… Nu am nimic de comentat urât la adresa lui, e un om pe care îl respect și eu nu aș fi intrat în domeniul muzicii dacă nu aș fi început cu Desanto. La început a fost totul perfect. Între timp, Jador a plecat de la emisiune și trebuia să-i facă piesele când era acasă. Era totul un haos și o grabă. El nu s-a mai ocupat așa cum ar fi trebuit de mine… nu vreau să vorbesc în numele altor persoane… Pe mine m-a deranjat foarte tare chestia asta Din acest motiv am avut niște discuții cu el”
Hamude (Sursa: youtube.com)