Cu cine a fost căsătorită Ioana Ginghină, înainte de Alexandru Papadopol. Motivul divorțului

Cu cine a fost căsătorită Ioana Ginghină, înainte de Alexandru Papadopol. Motivul divorțului
Cu cine a mai fost măritată Ioana Ginghină, înainte de Papadopol?

Ioana Ginghină este urmărită de ghinion? Frumoasa actriță are o fiică deosebită, este un artist cunoscut și plăcut de atâția ani de numeroși fani, dar pare că nenorocul a intervenit tocmai în iubire. Cu cine a mai fost Ioana Ginghină căsătorită, înainte de Alexandru Papadopol?

Ioana Ginghină, dublu eșec în dragoste

Ioana Ginghină nu a fost la prima căsătorie. Alexandru Papadopol, cel care i-a fost alături preț de 12 ani și i-a dăruit o  fetiță, a fost al doilea soț al actriței. Până la scandalul divorțului actual, doar apropiații au știut că Ioana a avut parte de încă un mariaj nereușit. Acum, frumoasa actriță este răvășită după separarea de partenerul precedent și încearcă să treacă peste cele văzute și spuse de fostul soț. Alexandru Papadopol s-a afișat recent cu noua iubită, Adriana Irimescu, fostă Titieni, lucru care a strânit extrem de multe comentarii în spațiul monden.

Cu atât mai mult că noua iubire a lui Papi este fosta soție a celui care îi este profesor la doctorat, marele actor Adrian Titieni.  Ioana încearcă acum să o țină pe fiica sa, Ruxandra, departe de numeroasele zvonuri care ar putea să-i facă rău. Drumurile celor doi s-au despărțit după 12 ani, acum se știe și motivul, dar cu cine a fost Ginghină căsătorită înainte și de ce nu a mers nici atunci?

Daniel Tudorică, primul soț al Ioanei Ginghină
Daniel Tudorică, primul soț al Ioanei Ginghină

Cu cine a mai fost căsătorită?

Ioana Ginghină a mai fost măritată o dată, lucru pe care pare că l-a ținut departe de urechile curioșilor, astfel că la scurt timp a intervenit povestea ce părea de nesfârșit alături de Papi. Cunoscuta actriță a făcut pasul cel mare, înainte de acesta, cu Daniel Tudorică.

Ea a divorțat atunci în 2004, la doar 27 de ani, mai apoi căsătorindu-se cu Papadopol în 2007. Motivul primulul mariaj nereușit al Ioanei a fost faptul că Daniel Tudorică își dorea pe atunci un copil, însă aceasta a ales să se dedice exclusiv carierei. Cu toate astea, la un an după ce s-a măritat cu Papadopol, în 2008, a născut-o pe Ruxandra.