Alexandru Papadopol, oficial și la filmări cu noua iubită, Adriana Titieni. În ce serial vor apărea cei doi

Alexandru Papadopol, oficial și la filmări cu noua iubită, Adriana Titieni. În ce serial vor apărea cei doi
Alexandru Papadopol joacă într-un serial cu noua iubită, Adriana Titieni

Povestea de dragoste dintre Alexandru Papadopol și Adriana Irimescu, fosta Titieni, se extinde și pe platourile de filmare. Cei doi sunt parte a unui nou serial care a început filmările deja de două luni. Ce susțin surse din anturajul lor despre noul serial în care vor apărea actorii?

Alexandru Papadopol și Adriana Titieni, pe același platou de filmare

Povestea pe care Papadopol și noua iubită o scriu acum derulează extrem de frumos. Aceștia vor și juca împreună în același serial, susțin surse apropiate cuplului, conform cancan.ro. Fostul soț al Ioanei Ginghină, în vârstă de 44 de ani, a obținut un rol important pentru cariera sa într-un nou serial ce va apărea curând la HBO. Adiana Irimescu, fosta Titieni, va juca și ea în aceeași peliculă, într-un rol secundar. La început de drum în noua relație, cei doi se pot bucura, cu această ocazie, de mai mult timp petrecut împreună. După muncă și răsplată! Cu toții știm că actorii stau ore în șir pe platourile de filmare, astfel că pauzele vor fi mai dulci pentru amorezi, pentru că vor avea posibilitatea să fie mai mult unul în compania celuilalt.

“Alexandru are rol principal într-un serial pentru HBO. Din distribuția proiectului TV face parte și Adriana Titieni, care interpretează un personaj secundar. Așa că sunt împreună și pe platourile de filmare. Filmările la acest serial au început în urmă cu vreo două luni”
Surse din anturajul noului cuplu

Alexandru Papadopol și Adriana Irimescu, împreună și într-un serial
Alexandru Papadopol și Adriana Irimescu, împreună și într-un serial

„N-am ce să comentez”

Adrian Titieni, fostul soț al Adrianei Irimescu, actuala iubită a lui Alexandru Papadopol, a făcut câteva comentarii în legătură cu noua relație a fostei soții. Acesta a tratat extrem de diplomat situația și a ales să spună doar câteva cuvinte.

“N-am ce să comentez… suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni. Le doresc tot binele din lume”
Adrian Titieni

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI