Cum se pregătește Kira Hagi pentru Ziua Îndrăgostiților. Are planuri speciale

Cum se pregătește Kira Hagi pentru Ziua Îndrăgostiților. Are planuri speciale
Cum se pregătește Kira Hagi pentru Ziua Îndrăgostiților?

Pregătirile sunt în toi pentru Ziua Îndrăgostiților. Ce face Kira Hagi în acest timp și care sunt planurile speciale pe care le are în minte? Fanii au fost foarte bucuroși să vadă anunțul.

Ziua Îndrăgostiților: cum se pregătește Kira Hagi pentru eveniment?

Deși tatăl ei e deja personaj de instorie în fotbalul românesc, ea a decis să-și țină detalii din viața personală departe de ochii curioșilor. Kira Hagi a plecat departe de domeniul ales de părintele și fratele său, îndreptându-se către artă.

Recent, tânăra a postat un mesaj alături de un filmuleț cu ajutorul cărora i-a invitat pe iubitorii de teatru să vadă o poveste de dragoste chiar în ziua predestinată acestui sentiment. Bucuria e dublă cu atât mai mult cu cât teatrele s-au redeschis după o lungă perioadă în care actorii s-au rugat ca totul să vină la normal pentru a-i încânta în continuare pe români.

„Hello, iubitori de teatru! Pe 14 Februarie, de Ziua Îndrăgostiților (pe filiera americană), vă așteptăm la @teatrulnottara să împărtășiți cu noi o poveste de dragoste care deși s-a întâmplat acum un secol, este la fel de actuală și în #2021. Așadar, Martha &George la ora 19:00! Haideți să sărbătorim, nu doar o seară specială, dar și redeschiderea teatrelor!”, a fost mesajul tinerei artiste.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kira Hagi (@kirahagi)

Care este obiectivul acesteia?

Tânăra a povestit care a fost momentul decisiv din viața sa în care a ales calea pe care va merge. Totul s-a întâmplat la îndemnul tatălui. „La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată…i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid”, a declarat Kira Hagi, pentru corinacaragea.ro.„Îmi amintesc că la o zi de naștere, am făcut un dans cu Ianis și nu ne-a ieșit. Eu eram perfecționistă și am realizat atunci că vreau să fac din joaca asta o meserie”, a mai dezvăluit Kira.

„Obiectivul meu nu este să țin o statuie de aur în mână (n.r. Oscarul). Sper să nu mă înțelegi greșit. Vreau să ajung să lucrez cu oameni care au proiectul la valoare de Oscar. Pentru mine arta ar trebui să evoce trăire atât de personală, încât când se termină filmul să pleci cu o experiență, nu doar cu faptul că ai bifat și filmul acesta”
Kira Hagi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI