Kira Hagi, așa cum nu a mai fost văzută niciodată. Cum s-a îmbrăcat fata „Regelui”

Kira Hagi a îmbrăcat o rochie de mireasă veche de 100 de ani

Fiica lui Gică Hagi, actrița Kira Hagi, reprezintă cu mândrie comunitatea aromânilor, din care provine. Mi mult, Kira a fost aleasă să promoveze tradiţiile culturii din care provine tatăl său. Recent, cu toții au rămas cu gura căscată atunci când au văzut-o pe Kira.

Kira Hagi a îmbrăcat o rochie de mireasă veche de 100 de ani

Fiica fostului mare fotbalist Gheorghe Hagi ( 55 de ani) a îmbrăcat un costum de mireasă de acum un secol. Tabloul tinerei Kira nu ar fi fost complet fără tatuajul de pe frunte, sub forma unei cruci.

Sterică Fudulea, reprezentantul comunităţii armâne Filiala Tulcea, a spus pentru adevarul.ro: ”În trecut se obişnuia ca aromânii să tatueze pe mâinile sau pe fruntea copiilor o cruce. Prin acest semn se transmitea faptul că acele fetiţe erau creştine şi nu pot fi răpite“.

Kira Hagi a îmbrăcat o rochie de mireasă veche de 100 de ani
Kira Hagi a îmbrăcat o rochie de mireasă veche de 100 de ani

Kira Hagi promovează cu mândrie tradițiile aromâne

Kira Hagi apare și în distribuţia filmului „Între chin şi amin“, inspirat de Experimentul Piteşti, regizat de Toma Enache. Puțin știu, dar Kira Hagi a împărtășit pasiunea tatălui său. Fiica lui Hagi a jucat și ea fotbal, înainte de a se decide să se facă actriță.

”Am făcut foarte mult sport. Am făcut şi fotbal la şcoală, doar că nu am continuat”, a mărturisit fiica fotbalistului Gică Hagi pentru click.ro.

Despre pasiunea sa pentru film a vorbit recent Kira, care a devenit o actriță implicată în multe proiecte cinematografice. ”Da, primul pas a fost făcut. Nu ştiu ce mă aşteaptă, o să mă vedeţi în următoarele proiecte. Momentan lucrez pentru „Plain Jane and the Dating Game” şi vom mai vedea ce va urma. Nu pot să vă spun mai multe detalii. Vor urma multe lucruri frumoase, de care sigur veţi auzi la momentul respectiv. Fiţi cu ochii pe mine”, a mărturisit actrița pentru sursa citată.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI