Cum se poartă Andreea Esca cu colegii ei, de fapt. S-a aflat tot adevărul: ”Dură” VIDEO

Cum se poartă Andreea Esca cu colegii ei, de fapt. S-a aflat tot adevărul: ”Dură” VIDEO
Cum se poarta Andreea Esca cu colegii ei, de fapt. S-a aflat tot adevarul

Andreea Esca nu are nevoie de prea multă prezentare. Este cea mai cunoscută știristă din România, cu o carieră de peste 25 de ani în televiziune. Foarte rar greșește în direct, de aici și numele de „roboțel”. Însă cum este Andreea Esca, de fapt, în spatele micilor ecrane? S-a aflat tot adevărul!

Andreea Esca este plină de surprize. Ce a putut spune despre ea și PRO TV

Prezentă în emisiunea lui Marius Manole, „Întrebarea mesei rotunde”, vedeta TV a făcut dezvăluiri incredibile despre cariera sa în Pro TV. În ce condiții ar renunța Andreea Esca la știri? În ciuda atitudinii joviale pe care o afișează mai mereu, știrista este foarte dură. A spus-o chiar ea de față cu celebrul actor Marius Manole.

Întrebată de ce vine la astfel de emisiuni, în care trebuie să ofere răspunsuri sincere, vedeta PRO a avut o reacție surprinzătoare.

„Din obligație, îți dai seama…În primul rând, pentru că trebuie să merg la emisiunile Pro-TV-ULUI…”, a spus Andreea Esca.

Părere sinceră despre Antena 1

Schimbul de replici a continuat între Marius Manole și știristă.

„Dacă eram la Antena 1 nu veneai, nu?”, a întrebat-o actorul.

„Absolut, Pro-ul este copilul meu, nu am cum să nu mă duc. Vreau să mă am bine cu ai mei colegi, nu vreau să îi supăr. În plus, am vrut să vin pentru că e o bucurie să ne revedem.”, i-a răspuns Esca.

Ce nu iartă niciodată știrista la colegii săi

Că tot veni vorba de colegii din PRO, știrista a declarat că este dură cu aceștia. Când e de râs, e de râs, când trebuie să mucească toată lumea, atunci nu mai e cazul de glume. Andreea Esca a mai dezvăluit că ar demite pe cineva în secunda doi, dacă nu s-ar ține de cuvânt. Doar într-o anumită situație te poate scuza știrista. Și anume când mori.

“Sunt dură cu colegii mei. La fel de dură cum sunt cu mine, râdem, glumim, dar nu părăsim incinta. Sunt amuzantă, dar când e de treabă, suntem serioși. Aș da afară dacă mi-ar promite cineva ceva și nu s-ar ține de cuvânt. Doar dacă ai murit poți să te scuzi, din punctul meu de vedere. Dacă am vorbit o chestie, vreau să rămână așa.”, este de părere vedeta TV.

Va renunța vreodată la pupitrul știrilor?

Deși recunoaște că a vrut să încerce, la un moment dat, să își facă propriul show, Andreea Esca a renunțat la idee. Preferă să facă ceea ce știe cel mai bine, adică știri la PRO TV.

Marius Manole: Te-ai gândit vreodată să renunţi la ştiri şi să îţi faci un show al tău?

Andreea Esca: Nu! Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi cam atât. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe perioadă nedeterminată.

Cum îi descrie pe Alexis și Aris Eram, Mario Fresh și Tudor Chirilă

La un moment dat, prezentatorul emisiunii „Întrebarea mesei rotunde” a rugat-o pe celebra știristă să-i caracterizeze în doar trei cuvinte pe copiii săi, Alexis și Aris, pe Mario Fresh, dar și pe Tudor Chirilă. Iată cum i-a descris pe aceștia:

„Alexia: amuzantă, timidă, muncitoare. Muncește prea mult pentru vârsta ei.

Aris: filosof, foarte cald, surprinzător

Mario Fresh: ambițios, drăguț, talentat

Tudor Chirilă: E un sandilău, talentat, complet nebun, un personaj”.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI