Cum arată Andreea Esca în realitate. Chipul ei e diferit total de cel de la jurnalul știrilor PRO TV

Cum arată Andreea Esca în realitate. Chipul ei e diferit total de cel de la jurnalul știrilor PRO TV
Nu a apelat la nicio intervenție chirurgicală

Andreea Esca a împlinit 49 de ani pe 29 august. Vedeta își menține silueta și are un corp armonios, iar fiecare apariție a sa este impecabilă la pupitrul Știrilor Pro Tv.

Andreea Esca îmbătrânește cu grație

Cu toate acestea, semnele timpului nu au iertat-o nici pe ea. Deși are în spate o echipă care muncește la fiecare detaliu legat de aspectul ei, machiajul și luminile sunt elemente care o ajută să pară impecabilă, însă lucrurile nu stau la fel în realitate.

Andreea Esca a început să îmbătrânească, iar asta s-a putut vedea pe chipul ei. Deși arată impecabil la televizor, adevărul este că ridurile și semnele timpul se văd pe chipul ei.

Cu toate astea, vedeta își acceptă și își îmbrățișează micile imperfecțiuni, fără să facă tot posibilul să le ascundă. Trebuie precizat că știrista îmbătrânește frumos și chiar dacă nu mai are tenul neted de altădată, ridurile îi dau o frumusețe matură aparte.

“Andreea Esca mi-a declarat mai de mult că nu agreează genul de îmbunătăţiri estetice, că nu şi le doreşte, că nu şi le face. îmi amintesc că acum câţiva ani am văzut-o că a încercat un pic de botox pe frunte şi ştiu că nu i-a plăcut”, declara medicul Adina Alberts.

Cum arată chipul ei în realitate

De altfel, Andreea Esca nu apelează la proceduri și intervenții chirurgicale, cu toate că și le permite. Ultima ei apariție arată câteva riduri în dreptul ochilor și al buzelor, lucru care pare să nu o deranjeze deloc pe celebra vedetă Pro Tv.

Spre deosebire de alte femei celebre din showbizul românesc, Andreea Esca acceptă procesul de îmbătrânire, și îl afișează în cel mai natural mod.

Vedeta trece printr-un moment dificil în viața oricărei mame. Fiul ei urmează să plece la studii, în Spania, așa că despărțirea îi vine greu, dar știe că trebuie să își susțină copiii astfel încât să devină independenți.

Andreea Esca, într-un moment dificil pentru orice mamă

Știrista este extrem de mândră de Aris și de rezultatele lui la învățătură. Cu toate acestea, este tristă pentru că îl va vedea din ce în ce mai rar.

„Am stat câteva zile cu el.I-am luat și aspirator, fier de călcat și alte lucruri de acest gen, un covor, plapumă, pernă, lenjerie pentru pat, așa, din-astea de care ai nevoie într-o casă. Locuiește într-un apartament cu un coleg și împart toate aceste lucruri.

A fost mai greu decât am crezut. Nu acum când l-am dus, prima dată când a plecat, pentru că el a plecat înainte și mi-am dat seama că wow, e un pas important în viața de familie”, a spus Andreea Esca.

Vedeta a spus că este foarte mândră de fiul ei și că a făcut o alegere bună în ceea ce privește facultatea din Spania.

În plus, Aris va fi alături de mai mulți colegi din liceu, adică va avea și persoane cunoscute și de vârsta lui, acesta fiind un aspect important pentru un tânăr care pleacă prima oară singur în altă țară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI