Cum se numește, de fapt, Raluca Pastramă. Pepe a clarificat lucrurile

Cum se numește, de fapt, Raluca Pastramă. Pepe a clarificat lucrurile
Cum o cheamă, de fapt, pe Raluca Pastramă?

Cum o cheamă, de fapt, pe Raluca Pastramă? Cunoscutul cântăreț de muzică latino a clarificat lucrurile. Ce detalii neștiute a oferit publicului despre mama celor două fetițe ale sale? Ce se știe despre fosta soție a artistului? Artistul s-a enervat la culme din cauza informațiilor eronate.

Pepe vine cu detalii neștiute despre Raluca Pastramă. Cum o cheamă, de fapt?

Cunoscutul fost concurent de la „Te cunosc de undeva” vine cu câteva detalii despre fosta sa parteneră și despre divorțul dintre ei ce părea inițal că va fi unul pașnic. Artistul a spus în emisiunea sa online tot ceea ce majoritatea fanilor fostului cuplu nu știau.

Sătul de zvonuri și speculații care s-au perindat luni bune în showbiz-ul românesc, Pepe a pus piciorul în prag și a dat toate cărțile pe față. Amintim că cele două vedete au decis să o ia pe drumuri separate după 8 ani petrecuți împreună.

Vestea divorțului a fost șocul zilei atunci când artistul a făcut anunțul oficial. Cel din urmă a lămurit un aspect important în ochii multora, numele femeii. Solistul le-a spus celor care îl urmăresc în mediul online că bruneta a rămas cu numele de Pascu, nu cu numele tatălui – Pastramă.

”Băi nene, și nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele…”, a declarat Pepe în cadrul emisiunii sale online.

„Am vrut să facem totul bine pentru copiii noștri care sunt mai presus de orice”

”În primă fază, când ne-am despărţit, normal că au avut întrebări şi nu ştiau ce se întâmplă, nu au înţeles foarte bine. Sunt, totuşi, destul de micuţe, dar am stat, le-am explicat cu bine, au înţeles uşor, uşor. Au acceptat situaţia că nu au avut ce să facă, apoi când a fost scandalul au fost puţin debusolate pentru că au fost implicate şi ele că nu s-a putut altfel, dar acum sunt extrem de bine. Sunt foarte bine, chiar au înţeles foarte, foarte bine situaţia. Sunt fericite şi la mine, sunt fericite şi la el, ne înţelegem bine, asta e tot ce contează. Până la urmă dacă fac să fie totul bine, şi eu, şi el, facem pentru copiii noştri că sunt mai presus de orice discuţii şi de orice bani, şi de orice averi. Sunt copiii mei”
Raluca Pascu (Sursă: Antena Stars)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI