Ce a spus Pepe despre Raluca Pastramă. Tot internetul a auzit și s-a uimit

Ce a spus Pepe despre Raluca Pastramă. Tot internetul a auzit și s-a uimit
Ce a spus Pepe despre Raluca Pastrama

Au îngropat Pepe și Raluca Pastramă oare ”securea războiului” și se gândesc la o potențială împăcare după divorț? Este întrebarea la care s-au gândit fanii după cea mai recentă postare de pe Instagram a artistului, dar și a fostei sale soții.

Ce a spus Pepe despre Raluca Pastramă

Ceea ce i-a făcut deci pe internauți să aibă semne de întrebare este că Pepe a postat un filmuleț cu fiica sa mai mare în care o întreba cu cine seamănă de este așa de ”strângătoare”, ea adunând mai mulți bani de hârtie. Mai mult, artistul i-a dat și tag fostei sale soții, lucru care i-a uluit pe fani. Dar totul nu se oprește aici.

După ce Pepe a postat acel filmuleț pe InstaStory, Raluca a făcut un gest la fel de uimitor, distribuind filmulețul pe pagina ei de Instagram. Iar după ce el a pus un sticker cu o față amuzantă, care râdea, și ea a făcut același lucru, mai ales oline cei doi nu s-au mai menționat de mult. Oare să însemne ceva acest lucru? Nimeni nu știe nimic concret în momentul de față, dar cu siguranță gestul lor lasă loc de multe interpretări.

„Ești fericită? Ai bani? Dar cu cine semeni tu așa strângătoare, că ai strâns toți banii?! Cu mine nu semeni. Cu cine semeni, hm? Că-i dăm tag”, i-a spus Pepe fiicei lui în video-ul în care a etichetat-o pe fosta soție, Raluca Pastramă.

Transformarea Ralucăi Pastramă după divorț

De menționat este că au trecut aproximativ două luni de când Pepe și Raluca Pastramă au divorțat. Însă fanii Ralucăi Pastramă au observat imediat faptul că aceasta a trecut printr-o transformare uluitoare. Mai precis, dacă înainte nu prea era activă în mediul online, acum ea postează zilnic, fiind îmbrăcată și în ținute care mai de care mai elegante, adoptând și stiluri diferite de a-și aranja părul.

Cât despre Pepe, acesta a apărut foarte des în preajma artistei Raluka, fapt care, iarăși, a ridicat multe semne de întrebare. Ba mai mult, el a și îmbrățișat-o și a sărutat-o pe creștet, însă având în vedere că cei doi se cunosc de foarte mulți ani, astfel de gesturi sunt considerate normale. Ce doi sunt și colegi la ”Te cunosc de undeva”, acolo unde fac o echipă pe cinste.

„Ce faci, viața mea?”,  i-a spus Pepe Ralukăi.

„Bine, iubire. Tu?”,  i-a transmis Raluka lui Pepe. Cam așa sunt dialogurile între cei doi și nu e de mirare că unii au crezut că între ei este mai mult decât o veche prietenie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI