Cum se menţine Larisa Iordache în formă. Fosta gimnastă arată extraordinar. Galerie foto

Cum se menţine Larisa Iordache în formă. Fosta gimnastă arată extraordinar. Galerie foto
Care este secretul siluetei perfecte a Larisei Iordache

Larisa Iordache este considerată una dintre cele mai mari gimnaste ale României. Eforturile, disciplina, profesionalismul și carisma au ajutat-o să atingă cele mai înalte culmi ale performenței. S-a retras din lumea sportului la vârsta de 26 de ani, însă vedeta reușește și acum să se mențină într-o formă de zile mari. Cum se antrenează fosta campioană a țării noastre.

Secretul siluetei impecabile a Larisei Iordache

Deși, în prezent, nu mai reprezintă România la cele mai importante competiții sportive ale lumii, în calitate de gimnastă, Larisa Iordache se antrenează în continuare, pentru a avea un trup sculptat. Are o disciplină riguroasă și întotdeauna are grijă de propria-i imagine.

Fosta campioană olimpică la gimnastică adoptă un stil de viață sănătos și face frecvent mișcare, la sala de forță sau pe trambulină, pentru a-și păstra tonusul și mușchii.

Se spune că prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul Larisei Iordache, fosta gimnastă face tot posibilul pentru a-și păstra un corp armonios.

De asemenea, fosta mare gimnastă a României a devenit extrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde întotdeauna își surprinde admiratorii cu tot ce se petrece în viața ei de zi cu zi.

Larisa Iordache, noul antrenor de gimnastică la Clubul Dinamo

În decembrie 2021, Larisa Iordache a dat vestea că se retrage din gimnastică, însă sportiva și-a asumat un nou rol, la fel de important, acela de antrenor al unei noi generații.

Concurenta de la America Express a devenit antrenoare la FC Dinamo, clubul la care și-a început cariera la doar 4 ani și jumătate, recunoscând că are parte de multe provocări în noua postură.

„Generațiile s-au schimbat foarte mult. Mentalitatea este schimbată și trebuie să ne adaptăm de la lună la lună. Copiii sunt foarte diferiți. Ceea ce am trăit eu e complet diferit față de ce se întâmplă în ziua de astăzi. Ce voiam eu e total diferit față de ce îți doresc copiii în ziua de astăzi.

Eu încerc să fiu, mai ales că sunt mai apropiată de vârstă de ele, prietenă cu ele, cu barieră, normal, pentru că sunt momente când vor să mă fraierească. E normal, așa-s copiii, și eu am fost așa și știu.

Încerc să le explic că vin la sală ca să muncească dacă vor să meargă la concurs și să se uite lumea cu plăcere la ele. Nu în fiecare zi îmi iese, poate uneori nu am răbdarea necesar, poate sunt alte probleme, dar încerc să fiu apropiată de ele”, a spus Larisa Iordache, în podcastul Fair Play.