Cum se menține Gianina Corondan într-o formă de invidiat, la 50 de ani. Secretul vedetei TV

Cum se menține Gianina Corondan într-o formă de invidiat, la 50 de ani. Secretul vedetei TV
Cum se mentine Gianina Corondan atat de bine la 50 de ani

Anii trec, dar ea rămâne la fel de tânără și energică. Oare cum reușește? Să fi descoperit secretul tinereții veșnice? Vedeta este într-o formă de invidiat, la cei 50 de ani pe care i-a împlinit la sfârșitul lunii ianuarie. Care este secretul vedetei de televiziune, pe care toate admiratoarele vor să-l descopere. Cum se menține Gianina Corondan la 50 de ani.

Cum se menține Gianina Corondan la 50 de ani

Eterna optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze, Gianina Corondan arată fabulos la 50 de ani, deși nu i-ai da cu o zi mai departe de 29 de ani. Numele faimoasei blondine este sinonim cu entertainmentul, iar cariera pe care și-a construit-o în lumea showbizului poate confirma acest lucru. Și, totuși, cum se menține Gianina Corondan atât de bine la vârsta de 50 de ani, proaspăt împliniți la sfârșitul lunii ianuarie?

„Aşa sunt eu. Nu am astâmpăr, mereu trebuie să găsesc oameni inspiraţionali, să iau interviuri, să fiu în priză, să am noutăţi. Mă joc cu nepoţii mei, copiii fratelui meu mai mic, care lucrează în IT. Sunt doi băieţi de 5 şi 10 ani şi îi mai iau cu mine cu cortul, în excursii. Dar ce să vă zic, mănânc normal, îmi amintesc mereu că echilibrul este normal, la sală mai mergeam înainte de pandemie, acum fac doar acasă sport. Fac câte 15 minute de mişcare, nu am o rutină, merg cu bicicleta, pe jos, alerg, nu e nici un secret. E şi vorba de gene, de moştenire genetică. Chiar dacă mai iau în greutate câteodată, mai flămânzeam când era cazul. Sunt ca un hopa mitică, schiez, dar mereu iau lecţii sau merg pe derdeluşul de începători, nu sunt expertă”, a declarat Gianina Corondan exclusiv pentru cei de la Click!

Cu ce se mai ocupă Gianina Corondan

O știi de la televizor, de pe vremea când apărea la emisiuni precum Ora G sau Școala Vedetelor. A prezentat emisiuni de televiziune, a fost reporter de serviciu și a muncit pe teren, iar ultimul ei proiect a fost la Te Cunosc de Undeva, când lua pulsul concurenților, în culise. În prezent vedeta este și organizatoare de evenimente, ceea ce îi ocupă foarte mult timp. Cu toate astea, Gianina Corondan face cumva și găsește cum să se recreeze. Îi place să meargă în excursii la munte și să se bucure de timpul liber alături de familie și cei doi nepoței pe care îi adoră.

„Acum fac emisiuni pe YouTube, fac „Vizite de lucru”, unde am diverse întâlniri cu producători români şi vorbesc despre lucruri făcute în România, mâncare sănătoasă, sau produse româneşti. Am multe alte planuri, încerc să scot în faţă oamenii oneşti, care scot pe piaţă lucruri bune. Sunt întrebată de fani de multe ori unde se găsesc produsele respective”, a completat faimoasa blondină pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI