Cum se menține Gabriela Firea slabă. Ce mănâncă, de fapt: ”Mă simt ca la 20 de ani” VIDEO (exclusiv)

Cum se menține Gabriela Firea slabă. Ce mănâncă, de fapt: ”Mă simt ca la 20 de ani” VIDEO (exclusiv)
Cum se mentine slaba Gabriela Firea

Gabriela Firea este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, cu o carieră fabuloasă în două domenii cu greutate, jurnalism și politică. Celebra blondină este renumită, de asemenea, pentru silueta ei silfidă, având același număr de kilograme ca în adolescență. Cum se menține în formă fostul primar al Capitalei.

Secretul siluetei Gabrielei Firea a fost dezvăluit

Actual ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de șanse din România, Gabriela Firea și-a făcut apariția, recent, la Gala Atipic Beauty, prezentată de Andreea Marin, acolo unde a vorbit despre importanța familiei și sprijinul pe care trebuie să-l arătăm celor din jurul nostru.

„Și înainte de pandemie am mai participat la această gală, organizată de Andreea Marin, eram chiar primar, pe atunci, am fost onorată să avem și noi o mică contribuție la organizare, dar îl voi sprijini în continuare pentru că îl consider evenimentul anului.

În seara aceasta, învățăm cu toții o lecție de viață de la acești tineri care au trecut prin evenimente de viață majore, cu impact extraordinar, care poate pentru alte persoane ar fi însemnat sfârșitul vieții, din punct de vedere emoțional, afectiv.

Dar iată că acești tineri ne demonstrează că puterea interioară e importantă.”, a declarat Gabriela Firea, în exclusivitate pentru impact.ro.

Cum se menține în formă Gabriela Firea, la aproape 50 de ani

La 49 de ani, Gabriela Firea arată impecabil și pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Fostul edil al Capitalei se bucură de o siluetă de adolescentă și a dezvăluit care este secretul său.

„Le-aș îndemna pe cititoare să-și descopere atuurile naturale, să mănânce sănătos, mulți glumesc și spun că sunt adepta ovăzului, migdalelor, salatelor. Prietenele mă întreabă dacă nu mor de foame, nu, nu se moare, dacă ai o alimentație echilibrată.

Încerc să îi învăț și pe copiii mei să mănânce sănătos, cu mai puțină carne, cu mai puțini carbohidrați. În plus, trebuie să fim perfecți sufletește, iertători, iubitori și bineînțeles să ne îngrijim și de aspectul exterior.

Nu am schimbat măsurile, port ori M ori S, în funcție de croiul designerului respectiv, am aproape aceleași kilograme, ca în facultate, ca în presă, ca atunci când eram primar.

Ce s-a schimbat, normal, vârsta, apar anumite riduri, poate oboseala, anumite schimbări hormonale, dar eu mă simt la fel ca la 20 de ani.

Este cel mai important lucru cum ne simțim în interior și câtă energie avem și poftă de viață, de a ajuta, în sensul de a fi prezent acolo unde este nevoie.”, a completat ministrul pentru sursa citată.