Câte sute de lei a dat Gabriela Firea pe rochia purtată la cununia Ralucăi Pastramă. Puține femei și-ar permite așa lux

Câte sute de lei a dat Gabriela Firea pe rochia purtată la cununia Ralucăi Pastramă. Puține femei și-ar permite așa lux
Cât a costat rochia purtată de Gabriela Firea la cununia Ralucăi Pastramă

Gabriela Firea a fost prezentă la cununia Ralucăi Pastramă, care a avut loc weekend-ul trecut. Aceasta s-a recăsătorit după ce a fost într-o relație de 8 ani cu Pepe. Gabriela Firea a purtat o rochie care a furat privirile tuturor.

Cât a costat rochia Gabrielei Firea

Gabriela Firea a fost unul dintre invitații de onoare la nunta Ralucăi Pastramă. Fostul primar al Capitalei nu s-a uitat deloc la bani când a ales ținuta pentru acest eveniment special.

Rochia aleasă de aceasta a fost creată special pentru ea de către un designer român, iar pantofii aleși sunt cunoscuți ca fiind scumpi, aleși de o marte parte dintre vedetele de la Hollywood.

Prin urmare, a ales să se îmbrace cu o rochie specială, marca Dana Budeanu, o rochie care a costat 1.800 de lei. La aceasta a asortat o pereche de pantofi marca Amina Muddi, în parteneriat cu ASAP Rocky, aceștia ajungând la suma de 1.000 de euro, potrivit wowbiz.ro.

Clipe grele pentru Gabriela Firea de Rusalii

Gabriela Firea a avut parte de clipe mai puțin plăcute de Rusalii. Zian, fiul ei cel mic, a avut probleme de sănătate și a fost nevoie să fie internat la Spitalul de copii Victor Gomoiu din București, acolo unde a fost și operat.

Această unitate sanitară a fost renovată de ea în vremea în care era primarul Capitalei.

„Copil însănătoșit, părinți liniștiți! Suntem recunoscători doamnei Doctor Diana Ionescu, de la Spitalul de copii Victor Gomoiu, pentru reușita intervenției chirurgicale de extracție a polipilor lui Zian. Ne chinuiam de câțiva ani cu “răceli” repetate, otite, probleme cu sinusurile. Ne-am luat inima în dinți și am mers la sigur către reușită cu extraordinarul medic Diana Ionescu Multumiri din suflet, de asemenea, domnului doctor anestezist Cristian Staicu. Profesionalismul și omenia sa ne-au ajutat să trecem mai ușor peste emoții.

O reverență deosebită și pentru doamna doctor gastro-enterolog Iulia Tincu, cea care ne-a ajutat mereu să depășim momente mai dificile.

O caldă îmbrățișare și mulțumiri întregului personal de la Spitalul Gomoiu : medici, asistente, infirmiere. Sunteti minunați! Vă felicit pentru cât de mult suflet puneți în tratarea fiecărui copil”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Citește și: Ajutor de la stat pentru femeile trecute de 40 de ani. Gabriela Firea tocmai a făcut anunțul